Over filament merken

Real Filament

Real filament is een onafhankelijke producent van hoge kwaliteit filament, lokaal geproduceerd in Nederland met een specifieke nadruk op puurheid van het thermoplastic. Er worden geen kostenbesparemde "filler" toevoegingen gedaan welke de prestaties of betrouwbaarheid negatief kunnen beïnvloeden. Real geeft u consistente printomstandigheden voor een lage prijs, wat het een van de beste kwaliteit filamenten op de markt maakt.

Meer Informatie
eSun

eSun is een Chinese fabrikant van kwalitatieve 3D-Printer filamenten. Zij bieden een goed product voor een goede prijs met een breed assortiment van producten. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van filamentproductie, kan u er zeker van zijn dat het filament in tegenstelling tot goedkopere fabrikanten consistent is in kwaliteit en diameter. Indien u dus op zoek bent naar een bruikbaar, goedkoop filament, bekijk dan de producten in deze categorie. 

Meer Informatie
ReprapFilament van Reprapworld

Het ReprapWorld merk bevat hoge kwaliteitsproducten voor de beste 3D-print ervaring. Geselecteerd voor zowel de amateur en professional, deze producten zullen u het leven gemakkelijker maken. 

Meer Informatie
NinjaTek

NinjaTek produceert hoge kwaliteit flexibel (Ninjaflex) en semi-flexibel (Semiflex) 3D-printer filamenten. The Ninjaflex filament is een geavenceerd, rubberachtig, elastisch filament. Zeer geschikt voor toepassingen waar veel flexibiliteit nodig is. Cheetah is iets minder flexibel en dient een breed aantal toepassingen.

Meer Informatie
SpoolWorks van e3d

Het SpoolWorks filament wordt ontwikkeld door het E3D team, bekend om hun kwalitatief goede hotends. Met deze filaments ben je verzekerd van hoge prestatie, compatibel filament.

Meer Informatie
Extrudr

Extrudr is een producent van hoge kwaliteit, professioneel en milieuvriendelijk filament.

Gestationeerd in Oostenrijk, leveren ze een selecte range aan speciale materialen.

Meer Informatie
Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
45.000+ tevreden klanten

4.3 sterren op Google

Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Contact

RepRapWorld B.V.
Klopperman 7
2292JE Wateringen
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31

Copyright 2009 - 2021 | ReprapWorld B.V.