Over filament merken

Real Filament

Real filament is een onafhankelijke fabrikant van filament. Geproduceerd in Nederland met nadruk op thermoplastische zuiverheid.  Er zijn geen kostenbesparende "opvul"-additieven die de betrouwbaarheid kunnen beïnvloeden. Real biedt u consistende printomstandigheiden voor een lage prijs waardoor het de meest waardevolle filamenten op de markt zijn.

Het assortiment thermoplastisch filament wordt continu groter, gaande van erkende merken tot zeer specifieke samenstellingen. Daarom heeft Real een brede cataloog aan opties en heeft de flexibiliteit ontwikkeld om persoonlijke batches aangepast aan uw wensen af te leveren. Contacteer ons sales team voor meer informatie of bekijk de product data sheets en specificaties rechtstreeks op de Real filament website.

Of u nu lid bent van de DIY RepRap gemeenschap of u een high end professionele 3D-printer gebruikt, Real filament is universeel compatibel om geweldige resultaten af te leveren. 

 

Meer Informatie
eSun

eSun is een Chinese fabrikant van kwaliteitsfilamenten voor 3D-printers. Ze bieden veel waar voor een geweldige prijs, met een breed assortiment aan producten. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van filamentproductie, kunt u er zeker van zijn dat het filament consistent is in kwaliteit en diameter in tegenstelling tot de meeste goedkopere filamentfabrikanten. Dus als je op zoek bent naar een bruikbaar goedkoop filament, bekijk dan de producten in deze categorie.

Meer Informatie
ReprapFilament van Reprapworld

Het RepRapWorld merk bevat hoogwaardige producten voor de beste 3D print ervaring. Verkozen door zowel amateurs als professionals, zullen deze producten u het leven gemakkelijker maken. Wanneer u kiest voor RepRapWorld producten, bent u verzekerd van producten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit merk bevat zowel producten ontwikkeld door ons als producten die door ons getest zijn.

Meer Informatie
NinjaTek
SpoolWorks van e3d

Het SpoolWorks filament wordt ontwikkeld door het E3D team, bekend om hun kwalitatief goede hotends. Met deze filaments ben je verzekerd van hoge prestatie, compatibel filament.

Meer Informatie
Extrudr

Extrudr is een producent van hoge kwaliteit, professionele bio-vriendelijke filament. Gelokaliseerd in Oostenrijk, bieden ze een specifiek bereik aan materialen.

De GreenTEC filament lijn is ontworpen om biologisch afbreekbare standaarden te halen en ondertussen het halen of uitblinken in andere industriële materiaal eigenschappen: specifiek mechanische laadsterkte en thermale geleiding. De consistente professionele matte verschijning voegt de spreekwoordelijke kers op de taart toe.

Meer Informatie
Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld