E3D

E3D v6 - Vernikkeld koperen heater block includerend fixings (Cartridge versie)

€ 32,45  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 11

Productbeschrijving

E3D koperen verwarmingsblokken zijn ontwikkeld voor ultieme prestaties bij hoge temperaturen

E3D koperen verwarmingsblokken zijn ontworpen voor ultieme hoge temperatuur prestaties. Gemaakt van een speciale hittebestendige koperlegering met een smeltpunt van ver boven de 500°C en hogere thermische geleidbaarheid, zijn deze spuitkoppen perfect voor toepassingen bij hoge temperatuur terwijl ze perfect werken met alledaagse filamenten zoals PLA, PETG en ABS. Naast hoge temperatuurprestaties hebben deze blokken een nikkel laag. Deze deklaag verlaagt het kleven van plastic aan de spuitkop.

Dit is ideaal voor alledaagse filamenten om alles schoon en net te houden maar is vooral belangrijk bij temperaturen boven 300°C waar een silicone sok niet gebruikt kan worden. Hij vormt het ideale paar met de koper gecoate koperen blokken. 

Dit product komt samen met de v6 bevestigingskit 

Waarom Koper?

Koper heeft meer dan drie keer de thermische geleiding van messing en de koperlegering die wij gebruiken is gehard en behandeld om oxidatie te verminderen die anders plaatsvindt bij koper op hoge temperatuur. De hogere thermische geleidbaarheid zal ook de opwarmtijden een klein beetje verhogen en kan zorgen voor strakkere temperatuurcontrole.

Deze koperlegering is zeer temperatuursbestendig en zal niet zachter worden of verzwakken tenzij ver boven de 500°C wat het perfect maakt voor het printen bij hoge temperaturen dat niet mogelijk is bij ander spuitkoppen.

Wat zit er in de doos?

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen

Aantal Voorraad Product
1x E3D v6 - Bevestigingskit
1x E3D v6 - Koperen Verwarmingsblok (Cartridge versie)

Specificaties

sku E3DCHBSET
gtin 8719345004872
Prijsstaffel
1 - 9: excl € 26,82 incl € 32,45
10 - 29: excl € 25,48 incl € 30,83
30 - : excl € 24,14 incl € 29,20
Groter aantal nodig? Neem contact op met Verkoopafdeling.

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld