E3D

Titan Aero Upgrade kit Gespiegeld
1.75 mm / 12 V

Upgrade kit voor the krachtige Titan naar de Aero versie
Voorraad - NL: 5
€ 49,95  incl BTW Op voorraad
Slechts 5 beschikbaar, bestel nu!
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Opwaardeer kit voor de krachtige Titan naar Aero versie. Deze kit is voor 1.75 mm filament en kan gebruikt worden op

Titan Aero integreert een Titan extruder en V6 Hotend in één compact pakketje. Alle lichtgewicht prestatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van V6 en Titan samen met alle voordelen op zich.

Kan als complete kit gekocht worden of als upgrade voor uw Titan extruder in zowel 1.75 als 3mm diameter uitvoeringen. Haal het maximum uit uw bouwvolume door er twee zij aan zij te monteren door de standaard en gespiegelde versie te combineren.

Compact en stevig

Door een hotend en een extruder te combineren is de Titan Aero ultra compact. Hij biedt een extra 25mm aan Z-as bouwhoogte vergeleken met de V6 en Titan combo.

Ondanks zijn compactheid is de Titan Aero zeer stevig waardoor hij met de snelste printers kan werken en beter tegen een stootje kan.

Nauwkeurige extrusie; ideaal voor flexibelen

Door zijn korte, duidelijk afgelijnde filamentbaan, is de Aero ideaal voor flexibles. Hij minimaliseert plaatsen waar filament can buigen, knikken of verstoppen wat voor een betere printervaring zorgt. De korte filamentbaan is ook handig voor gewone filamenten door de extrusieresponsie te verbeteren.

Dit betekent dat extrusie meer direct kan starten en stoppen wat voor nauwkeurige, nettere printresultaten zorgt.

V6 compatibel, metalen hotend

Titan Aero is gebouwd op het E3D V6 volledig metalen ontwerp wat toe laat om betrouwbaar eender welke thermoplast te printen bij temperaturen hoger dan 300ºC. 

Hij is ook ontworpen om de standaard V6 heatbreak te gebruiken zodat onderdelen van E3D's volledige modulaire ecosysteem kunnen gebruik worden. U heeft de keuze uit temperatuursensoren, verwarmingselement, Volcano of één van de 92 verschillende spuitmonden die we leveren.

Makkelijke te installeren, makkelijk in gebruik 

Aero is gemonteerd volgens het standaard NEMA17 patroon, wat ervoor zorgt dat het op een breder assortiment printers kan gemonteerd worden en designbeslissingen makkelijker te nemen worden.

Door het op maat gemaakte ontwerp en uitgebreid geteste extrusie mechanisme van Titan te gebruiken. is Aero zeer betrouwbaar en en gebruikt het alle gebruiksvriendelijke eigenschappen. Het is een fluitje van een cent om filament te laden en te ontladen, manueel te extruderen, spanning te controleren en achtergebleven materiaal weg te halen.

Het gebruik van de Titan 3:1 overbrengingsverhouding zorgt ervoor dat er kleinere motoren kunnen gebruikt worden, wat zorgt voor een kleiner frame terwijl betrouwbaarheid en kracht behouden blijven.

 

Specificaties

sku TITANAUPG175MM12VM
gtin 8719345013157
mpn TITAN-AERO-UP-KIT-MIR-175-12V
Elektrische specificaties
Bedrijfsspanning 12 V
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Gespiegeld
Extra info Gespiegeld
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld