Bondtech

BMG Extruder 1.75mm
Mosquito edition (Mirrored)

Compact Low-weight dual drive extruder
  • Hoge-kwaliteit cold end voor de compacte Mosquito hotend
  • Filament diameter: 1.75mm
  • Type: Mosquito edition
Voorraad - NL: 5
€ 86,95  incl BTW Op voorraad
Slechts 5 beschikbaar, bestel nu!
Bevestigingswijze
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving, met 3:1 versnelling voor extra vermogen en prestaties. Ontworpen voor kleine krachtige 1.75mm hotend. De Bondtech BMG-M-extruder combineert hoge prestaties en resolutie met een laag gewicht. Samen met onze bewezen en zeer gevierde Dual-Drive-technologie kunt u probleemloze materiaalinvoer verwachten. De Mosquito wordt apart verkocht.

Bondtech Dual-Drive
Onze unieke Dual-Drive-technologie zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder angst voor slijpen of slippen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Gebruikers van Bondtech over de hele wereld zullen bevestigen dat zelfs in prints met duizenden intrekkingen onze extruders foutloos werken, met ongeëvenaarde precisie en nul schade of degradatie aan het filament.

Multi-materiaal vermogen
Onze BMG-extruder voedt al het materiaal met een hoge betrouwbaarheid, van gladde nylon en zachte TPU / TPE-filamenten tot zeer stijve en soms broze, met koolstof gevulde, zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 mm, maar is getest om prestaties van filamenten van 1,5 mm tot 2,0 mm te garanderen, wat een hoge betrouwbaarheid garandeert, ongeacht de tolerantie van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen die de kans op filamentfouten verminderen, wanneer de hotend een verhoogde tegendruk ervaart of zeer flexibele filamenten worden gebruikt.

Regelbare spanning
Met de duimschroefspanner kan de gebruiker de door de aandrijftandwielen uitgeoefende druk fijn afstellen op de filament. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te passen aan uw voorkeuren en te optimaliseren voor het soort materiaal dat u gebruikt.

Quick-release
Om materiaalwijzigingen in een handomdraai te kunnen uitvoeren, activeert u eenvoudig de Quick-Release hendel om de spanning te verminderen en trekt u het te veranderen materiaal uit de extruder, houdt u het geactiveerd en plaatst u het nieuwe materiaal.

Geoptimaliseerd ontwerp
Deze extruder is geoptimaliseerd voor de Mosquito / Mosquito Magnum-hotends met en geïntegreerd koppelvergrendelingssysteem om de interface zeer sterk te maken en het wisselen van spuitdoppen een fluitje van een cent te maken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts twee bouten.

Flexibele bevestigingsmogelijkheden
We hebben een standaard montagebeugel ontworpen, CNC-gefreesd in 3 mm aluminium voor maximale stabiliteit. Zie hieronder voor beschikbare bevestigingsonderdelen.

De extruder past op elke Nema17 stappenmotor met een standaard 5 mm as. Selecteer een van onderstaande opties voor geschikte stappenmotoren of gebruik uw eigen motor.

Deze extruder wordt zonder motor verkocht.

Gewicht zonder motor: 75 g
E-step waarde: 415

Specificaties

sku BTBMGMMIRR
gtin 7350011410613
mpn EXT-BMG-M-LH
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Gespiegeld
Extra info Mosquito edition
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld