Koop 3D-printerhulpmiddelen in NL

Ontdek ons grote assortiment aan 3D-printbenodigdheden en -tools. RepRapWorld biedt handige en cruciale artikelen voor montage, reparatie, afwerking en meer!


Hulpmiddelen en benodigdheden voor 3D-printen

Ontdek de collectie 3D-printtools en benodigdheden van RepRapWorld. We dekken onderdelen voor 3D-printen, lasergraveren en CNC-frezen. Bij het creƫren en maken zijn er verschillende handige items en apparatuur aanwezig waarmee u systematisch en efficiƫnt kunt werken. Van het voorbereiden van uw 3D-printoppervlak tot het polijsten en schuren van uw 3D-model, wij hebben de tools voor het hele traject. Bestel vandaag nog en laat het dezelfde werkdag nog verzenden vanuit NL magazijn.

Bed lijmen

We hebben 3D-printoppervlakken voor elke gelegenheid. U vindt glazen verwarmde bedden in een reeks verschillende glasmaterialen zoals borosilicaatglas of carborundumglas, bekend om hun uitstekende hechtingseigenschappen en gemakkelijke verwijdering van geprinte onderdelen. Wij bieden bladen aan zoals magneetvellen en PEI-bladen. Beide zijn fantastisch en zorgen voor snelle veranderingen van het afdrukoppervlak. Bekijk ons assortiment Kapton-tape en sprays voor extra hechting. Voorkom kromtrekken en krullen door de juiste lijm voor uw 3D-print te kiezen.

Lijm

Bezoek onze subcategorie lijm om lijm voor verschillende toepassingen te vinden. We bieden geschikte lijm voor materialen zoals hout en papier. Bovendien kan de lijm die in deze sectie wordt aangeboden meerdere functies hebben, bijvoorbeeld de 3D Gloop! is een uitstekende lijm en werkt ook voor het aan elkaar plakken van geprinte onderdelen.

Smering en smering

Het gebruik van smeermiddelen en vet is essentieel voor het welzijn van uw 3D-printer. Voorkom schade en zorg voor veiligheid met het regelmatige onderhoud van uw 3D-printer. Smeermiddelen en vet verminderen slijtage veroorzaakt door wrijving en zorgen ervoor dat uw 3D-printer probleemloos werkt. Pas op dat u het niet overdrijft, want een teveel aan oliĆ«n en smeermiddelen kan ook onderdelen verzwaren en de beweging beĆÆnvloeden, waardoor het doel teniet wordt gedaan.

Geheugenkaarten en flashstations

Bekijk ons aanbod micro SD kaarten of geheugenkaarten, variƫrend van 8 GB tot 32 GB. In deze sectie vindt u ook flashdrives om uw informatie gemakkelijk op te slaan. Gebruik een geheugenkaart of flashdrive voor een 3D-printer of CNC-machine.

3D verf

Maak kunstwerken met de verf voor 3D-geprinte onderdelen. De basiskleur van 3D-filamentmaterialen zal oorspronkelijk een gele of grijze kleur zijn. Lees meer over 3D-filament op onze gids voor 3D-filament. Met onze 3D-verfsectie kunt u uw 3D-object verfraaien en verbeteren en dat laatste unieke tintje toevoegen. De acrylverf droogt snel en kan op vele ondergronden worden gebruikt. Ontdek diverse afgewerkte looks met meer dan 60 kleuren.

Veiligheid

Creƫer met de juiste zorg en zorg ervoor dat u de veiligheidsprocedures in uw project volgt. Als vervolg op. Bescherm uzelf met onze premium veiligheidsbrillen. Zorg voor innovatieve brandveiligheid met een rookdetector die u waarschuwt op uw smartphone!

Schuurpapier

Schuurpapier is ideaal om je creatie glad te strijken. Een geschuurd 3D-model zal een betere verfhechting hebben. Wij bieden grof, medium en fijn schuurpapier voor elk effect. Schuurpapier wordt ook vaak gebruikt om materiaalresten van 3D-prints te verwijderen. Het schuurpapier is verkrijgbaar in rollen en vellen van verschillende formaten.

Servicekits

Wees altijd voorbereid op uw volgende 3D-print met onze servicekits. Onze servicekits bestaan uit reserveonderdelen om uw 3D-printer in topconditie te houden. Zorg ervoor dat u controleert of de servicekit compatibel is met uw 3D-printer.

Solderen en bedrading

Bezoek onze soldeer- en bedradingsafdeling, bestaande uit soldeertin en krimpkousen. Bescherm uw elektrische bedrading met de krimpkousen en gebruik onze premium soldeerkits om uw 3D-printerpakket effectief te monteren.

Opslag en voeding

Houd al uw 3D-filamentmaterialen in uitstekende staat en wees klaar om direct te printen met onze opslag- en invoeropties. Er zijn spoelhouders beschikbaar, evenals opbergdozen voor filament die zijn ontworpen om uw 3D-filament te drogen en te bewaren. Gebruik een slimme Bluetooth-hygrometer om uw 3D-filament via uw telefoon te volgen!

Hulpmiddelen

Onze tools zijn ideaal voor elke stap. Voor alle activiteiten zoals 3D-printen, CNC-frezen en lasergraveren hebben we artikelen die uw creativiteit en productiviteit vergemakkelijken. Verken ons gereedschapsgedeelte om nozzle reinigers, indrukwekkende sets met meerdere gereedschappen en meer te bekijken.

Coaten en afwerken

Bereik een opvallend afgewerkt uiterlijk met het gedeelte over coating en afwerking dat is gewijd aan de laatste stap van het voltooien van uw 3D-model of onderdeel. Breng een kleurlaag aan of gebruik een reparatie- en modificatietool om uw geprinte onderdeel te verfijnen of aan te passen. Wij leveren Aceton en D'limonene voor het verwijderen van HIPS-filament structuren.

Heeft u vragen over 3D-printbenodigdheden of -gereedschappen? Laat het ons weten via ons klantenservice team!

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld