Wederverkoper informatie

Wederverkoper/Bedrijf

Goed om te zien dat je de wederverkoper pagina van reprapworld.com bezoekt, we zijn altijd op zoek naar wederverkopers voor onze producten. We proberen altijd om een eerlijke en concurrerende prijs en een topservice te regelen voor onze wederverkopers. Maar voordat we beginnen met het wederverkopers programma, zijn hier wat richtlijnen om een wederverkoper te worden voor reprapworld.com

Inkooporders:

Voor inkooporders van scholen en bedrijven kun je een e-mail sturen naar support@reprapworld.com. Stop alstublieft uw bedrijfsdetails en de producten die u nodig hebt in de factuur om het proces gladjes te laten verlopen.

NOTE: Vergeet niet de verzendkosten te berekenen en in de factuur te stoppen.

Webservice

Wij voorzien u van webservice voor het terughalen van huidige producten, het maken van orders en het controleren van vorige orders. Hierdoor krijgt u toestemming om uw systemen met de onze te verbinden. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met: techsupport@reprapworld.com.

Catalogus

De catalogus met producten kunt u hier vinden. Het is een CSV formaat, dus kunt u het openen met elk spreadsheet u ook wilt.

Hoeveelheidskorting

Wij bieden u speciale kortingen aan voor orders van €500 of hoger. Stuur een e-mail naar sales@reprapworld.com om uw aangepaste wederverkopers prijzen te bespreken. Als uw totaal bedrag lager is dan €500 zal onze website in de meeste gevallen u een korting geven.

Speciale accounts

 

Stuur een e-mail met uw bedrijfsdetails naar sales@reprapworld.com. U kunt ons gerust iets vertellen over uw bedrijf of waar u mee bezig bent. Wij bieden een speciale account aan aan klanten die vaak voor €500,- of meer bestellen. Deze "speciale accounts" zullen een andere prijs ontvangen die is aangepast aan uw benodigdheden als grote klant. 

Drop shipping

 

Natuurlijk bieden wij de optie voor drop shipping aan aan onze wederverkopers. Voor info over de kortingen die daarbij komen kijken kunt u een e-mail sturen naar sales@reprapworld.com Als eenmaal de gebruiksvoorwaarden zijn besproken kunt u uw drop shipment orders sturen naar support@reprapworld.com.

Merken

Als u uw eigen label op het REAL filament dat u besteld heeft wilt hebben, kunnen wij dat regelen voor u. We kunnen exclusieve labels op het filament doen met een minimum order hoeveelheid van maar 30 spoelen per kleur.

Verzending

Als de order eenmaal is ontvangen en betaald is (of u betaald per factuur) zal uw order worden ingepakt en verzonden. Dit proces duurt ongeveer 1 tot 2 dagen als alles op voorraad is.

Als u een noodgeval heeft of vragen wanneer uw order verzonden wordt, neem dan gerust contact op met support@reprapworld.com

 


Over RepRapWorld
ReprapWorld


ReprapWorld is de nummer één webshop voor al uw RepRap toebehoren voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D printer onderdelen van onze bekende elektronicalijn tot zelfgeproduceerd filament. En dit alles aan een zeer aantrekkelijke prijs!

Contact

RepRapWorld B.V.
Wagenmaker 6a
2631RL Nootdorp
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31


Copyright 2009 - 2017 | ReprapWorld B.V.