Verdeler/Bedrijf

Leuk om te zien dat je de verdelerpagina van reprapworld.com bezoek, we zijn altijd op zoek naar verdelers voor onze producten. We proberen altijd een eerlijke maar competitieve prijs te bereiken en bieden een uitstekende service voor onze verdelers. Voor we starten met het verdelerprogramma, zijn hier een paar richtlijnen om verdeler te worden van reprapworld.com

Aankoopaanvraag

Voor aankoopaanvragen van scholen en bedrijven, kan u een e-mail sturen naar support@reprapworld.com. Gelieve uw bedrijfsnaam en de vereiste producten in de beschrijving te vermelden om het proces vlot te laten verlopen.

LET OP: Vergeet niet de verscheepskosten in de factuur te berekenen.

Webdiensten

We voorzien webservice voor het terugkrijgen van huidige producten, bestellingen aan te vragen verlopen bestellingen raad te plegen. Hierdoor kan u uw systeem met het onze verbinden. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve techsupport@reprapworld.com te contacteren.

Catalogus

We hebben een productlijst in csv formaat beschikbaar op aanvraag. Op die manier kan u deze openen in eender welke spreadsheet applicatie die u wenst. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve sales@reprapworld.com te contacteren.

Korting bij grote bestellingen 

We voorzien bijzondere kortingen voor bestellingen van €500 of hoger. U hoeft alleen een e-mail te sturen naar sales@reprapworld.com om uw specifieke verdelerprijs te bespreken. Als uw bestelling lager is dan €500, zal onze website u in de meeste gevallen automatisch een korting geven.

Bijzondere accounts

Stuur simpelweg een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar sales@reprapworld.com. Vertel ons gerust meer over uw bedrijf en waar u aan werkt! We bieden een bijzondere account aan klanten die regelmatig een order van boven €500 euro of hoger plaatsen. Deze "bijzondere accounts" zullen een andere prijs krijgen die aan uw noden als goede klant is verbonden. 

Drop verscheping

Natuurlijk geven we u de optie om bij onze verdelers te leveren. Voor informatie over de kortingen die hierbij gepaard gaan kan u een e-mail sturen naar sales@reprapworld.com. Zodra de aankoopvoorwaarden zijn besproken kan u uw leveringen bestellen bij support@reprapworld.com

Branding

Als u graag uw eigen logo op het REAL filament hebt, kan dit voor u geregeld worden. We kunnen persoonlijke levering voorzien bij een bestelling vanaf slechts 30 spoelen per kleur!

Voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar info@real-filament.com

Verscheping 

Zodra de bestelling is ontvangen en betaald (of per factuur is afgerekend), zal deze worden verpakt en verscheept. Dit proces duurt één à twee dagen als we alles in stock hebben. 

Als u dringende vragen hebt voor bestellingen, kan u steeds support@reprapworld.com contacteren. 

Why ReprapWorld?
  • Orders dispatched same business day
  • 3.000+ products in our assortment
  • More than 45.000 satisfied customers in over 40 countries
  • Secure payment for all payment options
  • Professional tech support (over 10 years 3D experience)
45.000+ satisfied customers

4.3 sterren op Google

Pay safely using


About ReprapWorld
ReprapWorld

ReprapWorld is the number one webshop for all your reprap supplies for your 3D printer. We have a large collection of 3D printer components, from our famous electronics lines to filament from our own production. And everything is at a very competitive price!

Contact

RepRapWorld B.V.
Klopperman 7
2292JE Wateringen
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31

Copyright 2009 - 2021 | ReprapWorld B.V.