E3D

Volcano Nozzle-X
0.40 mm / 1.75 mm

Originele E3D Volcano Nozzle-X voor schurende filamenten
€ 39,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Uitvoer diameter
Invoer diameter
1.75 mm
2.85 mm
Voorraad - NL: 16

Productbeschrijving

De Nozzle X is E3D hun nieuwe 'One to rule them all' nozzle, gemaakt van een speciale legering van staal. Hij is extreem hard, maar ook zijn hardheid behoudt tegen hoge temperaturen zonder te verzachten. Een toegevoegde harde laag, glad nikkellaag toegevoegd die een fantastische balans biedt tussen kosten en slijtage. De kers op de top? De NIEUWE WS2 'polyfobe' nanocoating, niet langer vindt u hete gesmolten polymeren die aan uw nozzle plakken. Deze nozzle past op de E3D v6 Volcano Hot End.

Hoewel de geharde stalen nozzles ideaal zijn voor het printen van schurende filamenten, zoals filamenten die zijn geladen met koolstofvezel, kunnen de extreme temperaturen ervoor zorgen dat het staal verhardt en zacht wordt, waardoor uiteindelijk de slijtvastheid afneemt. En dan zijn er nog onze geplateerde koperen nozzleken, die gemakkelijk bestand zijn tegen deze immense temperaturen, maar niet de slijtvastheid hebben die nodig is om koolstofvezel te weerstaan. Hier komt de Nozzle X om de hoek kijken, een nozzle die bestand is tegen waanzinnige temperaturen zonder zacht te worden.

Door te gaan met een volledig machinale constructie uit één stuk, gebruikt het bestaande productieprocessen om een zorgvuldig afgestemde interne geometrie te creëren, die een fantastische stromingsrespons biedt en exact dezelfde geometrie en compatibiliteit behoudt als de rest van het E3D-ecosysteem.

Specificaties

sku E3DVOLNX175MM040
gtin 8719345013065
Nozzle eigenschappen
Hotend type E3D Volcano
Materiaal X-Steel
Specialteit Extra Hard
Uitvoer diameter 0.40 mm
Invoer diameter 1.75 mm
Schroefdraad M6
Dimensies
Hoogte 21 mm
Breedte 7 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld