E3D

E3D v6 - The Kraken

€ 199,95  incl BTW
van € 199,95
Slechts 2 beschikbaar, bestel nu!
Voorraad - NL: 2

Productbeschrijving

Een multi-nozzle, watergekoeld, boogsysteem, plastic extruderend monster

Een watergekoeld, door bowden gevoed, plastic extruderend monster met meerdere nozzles!

De Kraken kan tot wel 4 verschillende filamenten printen in éénzelfde print bij verschillende temperaturen. Omdat de Kraken watergekoeld is, is hij super compact en kan hij gebruikt worden in een verwarmde kamer. Elke nozzle op de Kraken is individueel aanpasbaar in hoogte en kan zo ingesteld worden dat ze 100% evenwijdig zijn ten opzichte van het printbed. Ondanks al deze eigenschappen is deze Kraken een compacte mafkees met een basis van slechts 40x35mm. De Kraken gebruikt hetzelfde volledig metalen principe dat al onze succesvolle E3D-V6 HotEnds gebruiken en u kan dezelfde prestaties verwachten. De Kraken is exclusief geleverd met 1.75mm en zal later standaard met vier 0.4mm nozzles geleverd worden.

Deze kit is een volledig uitgeruste versie van de Kraken met alle 4 nozzles inclusief alle benodigde elektronica zoals verwarmingselementen en thermistors. We zullen ook een waterpomp en buisjes leveren. Wat we niet leveren is een waterreservoir maar dit is makkelijk zelf te maken. Als onze test tonen aan dat u geen radiator nodig heeft en dat simpele passieve koeling voldoende is. Onze standaard V5 en V6 1.75 nozzles zijn compatibel met Kraken. De Kraken was ontworpen voor V5 verwarmingsblokken (en wordt er ook mee geleverd), hoewel het gebruik van de V6 verwarmingsblokken ook mogelijk is met enkele slimme aanpassingen.

We hebben de Kraken uitgebreid getest en zijn blij met het ontwerp en gevoel en hij is klaar voor de markt. Hoewel hij door zijn complexiteit voorlopig als betaproduct. Dit betekent dat we geen beloftes kunnen maken over zijn capactiteiten over prestaties. U hoeft zich geen zorgen te maken, er is een gemeenschap van Kraken ontwikkelaars die al zijn begonnen met ondersteuning van zowel software als hardware. Er zijn nog steeds uitdagen in de capaciteiten van software en elektronica maar we werken met onze software ontwikkelaars en elektronica fabrikanten aan een volledige ondersteuning.

Momenteel leveren we dit product als een volledige set zonder de optie op een ander aantal spuitmonden.

Als u extra buisjes nodig heeft voor de Bowden of het waterkoelsysteem, dan kan u deze aankopen via de "Mechanica" rubierk op de wegshop, we verkopen de extra buisjes in één stuk.

Vind meer op: http://e3d-online.com/The-Kraken-Fully-Loaded#sthash.UyFZEKYG.dpuf

Specificaties

sku E3DTHEKRAKEN
gtin 8719128325064
mpn KRAKEN-12V

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld