E3D

E3D - Chimera+ ( 12V, luchtgekoeld )

Still Dual extrusie; nu met nieuwe mogelijkheden en eigenschappen.
€ 149,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 11

Productbeschrijving

Still Dual extrusie; nu met nieuwe mogelijkheden en eigenschappen.

De beesten zijn geovuleerd. Kies tussen klassieke lucht of nieuwe waterkoeling en ervaar de multi-extrusie mogelijkheden van Chimera+ en Cyclops+. 
Lees er meer over op onze blog!

Multi-Extrusie

Kies de Chimera+ voor twee-filament, twee-spuitkop dual extrusie, ideaal voor multi-materiaal steunmateriaal. Of probeer de unieke twee-filament, één-spuitkop Cyclops+. Met een warme kant ontworpen om naadloos te wisselen tussen inputs, laat Cyclops+ nooit een spuitkop onbenut.

Ecosysteem Samenwerking

Cyclops+ en Chimera+ zijn compatibel met onze standaard ventilatoren, thermistoren en verwarmingselementen. Chimera+ werkt met ons volledige gamma E3D spuitkoppen. De watergekoelde varianten werken met onze standaard waterkoeling-kit. 

Cyclops+ en Chimera+ zijn nu beide compatibel met verwarmingselementen en thermistoren die de deur openzetten naar PT100s en thermokoppels.

Unieke Cyclops Hotside

Het Cyclops verwarmingselement is helemaal opnieuw ontworpen wat de performantie ten goede komt en het beter in te stellen maakt. We haalden al het overbodige materiaal weg waardoor de thermische weerstand opwarmtijd daalden. Door de buitenarchitectuur van het blok aan te passen, konden we ook de hoeveelheid warmte die neerwaarts naar de print straalde verminderen. Dit maakt het makkelijker om kleine, complexe stukken te printen zonder dat u een silicone sok nodig heeft.

De afstand tussen de filamentwegen is 2mm groter vergeleken met de oude Cyclops. Dit maakt de Cyclops+ compatibel met de Kraken, voor degenen die graag experimenteren. 

Water Koeling

Door over te stappen naar een watergekoelde heatsink, kunnen alle metalen HotEnds in de de warmste omgeving gebruikt worden. 

De Cyclops Aqua en Chimera Aqua zijn zeer efficiënte watergekoelde heatsinks die compatibel zijn met onze waterkoel-kit en nylon buisjes. Hij is zo klein en licht dat u het watergekoeld equivalent van de V6 gevonden hebt!

Documentatie

Specificaties

sku E3DCHIMERAP
gtin 8719345007385
mpn MULTI-CHIMERA-PLUS-12V
Elektrische specificaties
Bedrijfsspanning 12 V

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld