E3D

Super Volcano Blok & Sok

€ 89,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 16

Productbeschrijving

Het Super Volcano-blok is ontworpen om aan uw hoge printbehoeften te voldoen en biedt tot 11x het volumestroomdebiet van onze toonaangevende V6 HotEnd. De SuperVolcano is een volwaardig lid van het E3D-ecosysteem en kan worden gebruikt met onze V6 of Kraken heatbreaks en onze Lite6 geïntegreerde heatsink en heatbreak.

De SuperVolcano wordt standaard geleverd met een vernikkeld koperen blok, zodat hij veilig kan werken met de bijpassende 80W-verwarmer. Deze blokken zijn ontworpen voor ultieme prestaties bij hoge temperaturen. Gemaakt van een speciale koperlegering op hoge temperatuur met een verwekingspunt van ruim boven de 500 ° C (vergeleken met aluminiumblokken die hun integriteit voorbij 350 ° C beginnen te verliezen) en een sterk verhoogde warmtegeleiding zijn deze koperblokken perfect voor toepassingen bij hoge temperaturen tijdens het werken perfect met alledaagse filamenten zoals PLA, ABS en spoolWorks EDGE. Naast de hoge temperatuurprestaties hebben deze blokken een geavanceerde op nikkel gebaseerde beplating, deze beplating vermindert de hechting van kunststof aan het blok aanzienlijk. Dit is geweldig voor alledaagse filamenten om dingen schoon en glanzend te houden, maar is vooral belangrijk bij temperaturen boven 300 ° C waar een siliconen sok niet kan worden gebruikt.

Om de thermische prestaties van de SuperVolcano te verbeteren, vervangt een stuk glasvezelkous op hoge temperatuur onze normale sok, isoleert het blok en houdt de warmte binnen. Deze sleeving is bestand tegen continue bedrijfstemperaturen van 260 ° C met de mogelijkheid om nog hoger te gaan, maar draag in gedachten dat dit het leven zal verminderen. Als je wilt dat extra redundantie / monitoring van je HotEnd-prestaties is, voel je dan vrij om nog een temperatuursensor aan de vergelijking toe te voegen (niet dat het vereist is).

Specificaties

sku E3DSVBLOCK
gtin 8719345013560
mpn 7086503979

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld