E3D

Volcano hardened steel nozzle
0.60 mm / 3.00 mm

Originele hardstalen nozzle voor het E3D Volcano hotend
Voorraad - NL: 8
€ 24,95  incl BTW Op voorraad
Slechts 8 beschikbaar, bestel nu!
Uitvoer diameter
Invoer diameter
1.75 mm
3.00 mm

Productbeschrijving

E3D Volcano 0.60 mm gehard stalen nozzle voor 3.00 mm filament. Geschikt voor E3D Volcano sets en resulteert in supersnelle printsnelheden. Te gebruiken voor filament met carbonvezels of andere schurende materialen.

Wanneer u koolstofvezel of andere slijtende materialen print, is dit de nozzle die u nodig heeft! Filamenten met koolstof veroorzaken snel aanzienlijke schade aan standaard nozles. E3D heeft een ongelofelijke slijvaste nozzle ontwikkeld die alle slijtage zo goed als uitschakelt. Een standaard E3D-v6 messing nozzle zal aanzienlijk sluiten bij 250g koolstofvezel, dat betekend dat u 3 nozzles nodig hebt om 1 spoel materiaal te printen. Deze nieuwe nozzles zullen niet verslijten, zelfs niet bij langdurig gebruik met zeer slijtende materialen.

Een beetje extra betalen voor een slijtvaste nozzle is zowel praktisch als financieel een logische keuze. Al zodra je één spoel slijtend materiaal hebt geprint, maak je al winst. Het bespaart je ook tijd omdat u geen nozzles hoeft te vervangen. Verder bent u klaar voor de toekomst omdat er nieuwe materialen gemaakt worden en deze nozzles zo goed als alle materialen die geproduceerd worden aankunnen. 

Omwille van de thermische en chemische behandeling die toegepast wordt op de nozzle, heeft hij een donkere soms zelfs ongelijkematige verkleuring en oppervlakte afwerking en kan er een kleine hoeveelheid residu achterblijven ondanks ons finaal schoonmaakproces. De verkleuring is normaal en beïnvloedt de werking niet. Enig residu dat op de nozzle achterblijft wordt snel weggespoeld door de eerste millimeters extrusie, zeker wanneer u een slijtend materiaal gebruikt. 

E3D Volcano nozzles zjjn supersnelle printspuitmonden voor gebruik met het Volcano blok en kan grote laagdiktes tegen een extreem hoog debiet printen. 

Volcano nozzles hebben een extra lange smeltzone voor ultieme filament smeltsnelheden. De nozzles hebben een zorgvuldig gebouwde interne geometrie om debiet en uitstroom te optimaliseren terwijl de nozzle tip de geschikte afmeting heeft om overtollig filament af te platten. 

 

Specificaties

sku VOLHSE3DNOZZLE3MM060
gtin 8719345001321
mpn VOLCANO-NOZZLE-HS-300-0600
Nozzle eigenschappen
Materiaal Gehard staal
Specialteit Wear-resistant
Uitvoer diameter 0.60 mm
Invoer diameter 3.00 mm
Schroefdraad M6
Dimensies
Hoogte 21 mm
Breedte 7 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld