E3D

Volcano gehard stalen nozzle
0.40 mm / 3.00 mm

Originele hardstalen nozzle voor het E3D Volcano hotend
€ 24,95  incl BTW
Slechts 4 beschikbaar, bestel nu!
Uitvoer diameter
Invoer diameter
3.00 mm
Voorraad - NL: 4

Productbeschrijving

E3D Volcano 0.40 mm gehard stalen nozzle voor 3.00 mm filament. Geschikt voor E3D Volcano sets en resulteert in supersnelle printsnelheden. Te gebruiken voor filament met carbonvezels of andere schurende materialen.

Als u met koolstofvezel gevuld of andere schurende materialen print, is dit het nozzle dat u nodig heeft! Met koolstof gevulde filamenten veroorzaken snelle en aanzienlijke schade aan standaardnozzles. E3D heeft deze ongelooflijk slijtvaste nozzles ontwikkeld die in feite slijtage elimineren. Een standaard E3D-v6 messing nozzle zal aanzienlijk slijten door slechts 250 g koolstofvezelmateriaal te printen, wat betekent dat u door 3 nozzleken kunt komen met een enkele spoel materiaal! Deze nieuwe nozzles zullen echter niet verslijten, zelfs niet bij langdurig gebruik met zeer schurende materialen.

Een beetje meer betalen voor een geharde, slijtvaste nozzle is zowel praktisch als economisch zinvol. Tegen de tijd dat u een enkele spoel met schuurfilament hebt geprint, bespaart u geld. Het bespaart ook veel tijd omdat u niet constant versleten nozzles hoeft te vervangen. Bovendien bent u klaar voor de toekomst voor nieuwe materialen, deze nozzles zouden vrijwel alles aan moeten kunnen waar de materiaalfabrikanten vervolgens aan denken.

Vanwege de thermische en chemische behandeling die op de nozzle is toegepast, hebben ze een beetje een donkere, soms ongelijkmatige kleuring en oppervlakteafwerking, en ondanks ons laatste reinigingsproces kan er een kleine hoeveelheid residu op de nozzlejes achterblijven. De kleurvariatie is normaal en heeft geen invloed op de werking. Eventueel achtergebleven residu op het nozzle wordt snel weggespoeld in de eerste paar millimeter extrusie, vooral als u het uitspoelt met een met schuurmiddel gevuld materiaal.

E3D Volcano-nozzles zijn supersnelle printnozzles voor gebruik met het Volcano-blok en -pakketten om grote laaghoogtes en met extreem hoge stroomsnelheden te printen.

Volcano-nozzles hebben extra lange verwarmde smeltzones voor ultieme filamentsmeltsnelheden. De nozzles hebben een zorgvuldig ontworpen interne geometrie om de stroming en doorvoer te optimaliseren, en om ervoor te zorgen dat de nozzletip de juiste maat heeft om extra brede gedrukte sporen af te vlakken.

Specificaties

sku VOLHSE3DNOZZLE3MM040
gtin 8719345001338
mpn VOLCANO-NOZZLE-HS-300-0400
Nozzle eigenschappen
Materiaal Gehard staal
Specialteit Wear-resistant
Uitvoer diameter 0.40 mm
Invoer diameter 3.00 mm
Schroefdraad M6
Dimensies
Hoogte 21 mm
Breedte 7 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld