E3D

Hemera Bowden Kit
1.75mm

Een krachtige extruder met dual-drive extrusie systeem die uitzonderlijke filament controle biedt.
€ 109,95  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 48
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

De E3D Hemera is een dual-drive extrusie systeem compleet met een volledig geharde roestvrij stalen aandrijflijn en geoptimaliseerd heatsink design. Gemaakt door E3D om hoge-kwaliteit componenten en duurzaamheid te verzekeren. De E3D Hemera biedt uitzonderlijke filament control en staat de 3D printer user toe om flexible printing tot het volgende level te brengen, dankzij het super beperkte filamentpad. Dit is een bowden versie voor bevestiging op een frame, waar het filament door een bowden tube wordt geduwd.

Dubbele aandrijving

Voor E3D Hemera hebben we gekozen voor een opstelling met twee schijven van gehard roestvrij staal, wat een enorme boost geeft in de grip ten opzichte van systemen met één schijf. Sterker nog, we kunnen filament met een kracht van wel 10 kg duwen. De secundaire versnellingsas bevindt zich op een beweegbare, geveerde spanrol waarmee de gebruiker de filamentspanning kan aanpassen.

Compact, geïntegreerd systeem

Hemera is een systeem van componenten die zijn ontworpen om naadloos samen te werken als één compact product. Het heeft een aangepaste motor die is gebaseerd op een NEMA17, samen met onze eigen frontplaatontwerpen waardoor we onze eigen functies voor gebruikersgemak konden toevoegen, zoals montagesleuven, en een zeer compact systeem konden produceren.

Filamentbeperking als geen ander

Hemera beperkt filament als geen ander extrusiesysteem, feit. U zult de volledige omvang van zijn ongeëvenaarde filamentbeperking pas ervaren als u ultraflexibele materialen print. Deze uitzonderlijke filamentbeperking heeft ook een aanzienlijke impact op het printen van stijve en halfharde materialen zoals PLA of nylon.

Montage

Hemera heeft handige T-sleuven voor eenvoudige montage op uw printer, plus ruimte voor andere accessoires, gedeeltelijke koelventilatoren en sondes voor bedhoogte afstelling, om er maar een paar te noemen.

Een nooit eerder geziene koellichaam

Het koellichaamontwerp van Hemera zorgt ervoor dat de luchtstroom omhoog en weg van zowel de HotEnd als het verwarmde bed wordt geleid, waardoor het risico op kromtrekken en ongelijkmatige spanningen in het geprinte onderdeel wordt verminderd.

Gebruikersgericht ontwerp

Alle interactie met Hemera is van de top. Om de filamentspanning in te stellen, draait de gebruiker eenvoudigweg een duimschroef en een nokkenschuifmechanisme met een borgmoer drukt een veer samen en laadt de spanrol. De filamentspanning wordt verhoogd door met de klok mee te draaien en verlaagd door tegen de klok in te draaien. Eenvoudig. Mocht u Hemera voor onderhoud moeten demonteren, dan zijn de interne mechanismen gemakkelijk toegankelijk door de ventilator te verwijderen en de twee voorplaatschroeven los te draaien. Volledige toegang is beschikbaar om onderdelen te reinigen en te vervangen, zelfs als er filament is geladen. Als je het voorpaneel loslaat, komen de filament, de spanrol en de veer allemaal mee, als één nette montage.

Kit bevat

  • Hemera montage (1x)
  • 1,75 mm boogdaptor (1x)
  • 1,75 mm spantang (1x)
  • 1,75 mm spantangklem (1x)

  • Dual-Drive systeem voor tot 10kg aan kracht
  • Compacte geïntegreerd systeem
  • Werkt met flexibel filament
  • Makkelijk te gebruiken en spectaculair ontwerp
  • Bowden systeem

Specificaties

sku E3DHEMERA175B
gtin 8000022393
mpn 8000022393
Extruder eigenschappen
Aanvoersysteem Bowden
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm
Flexibel

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld