E3D

Titan Extruder 3mm Boog

Voorraad - NL: 4
€ 99,25  incl BTW Op voorraad
Slechts 4 beschikbaar, bestel nu!

Productbeschrijving

Performance. Power. Push

Inclusief
- Titan extruder
- Motor Nema1740N - D-schacht
- Montagebeugel
- 3mm Bowden Adapter

Prestatie. Kracht. Duwen.
Met een tandwielreductie van 3:1, een nauwkeurig gefreesde tandwieloverbrenging en E3D-engineering hebben we Titan ontwikkeld om met geweldige kracht te duwen, terwijl het ook ongelooflijk licht en compact is.

De overbrengingsverhouding betekent dat je lichtere motoren kunt gebruiken, omdat je minder koppel nodig hebt voor dezelfde duwkracht van het filament - dus systemen met directe aandrijving hebben een lichtere bewegende wagen en printers in Bowden-stijl worden krachtige, betrouwbare kleine beesten in combinatie met uw E3D V6 hotEnd.

Titan past perfect in het modulaire ecosysteem van E3D, Titan werkt voor alle configuraties van bowden, directe extrusie, 1,75 mm en 3 mm. Om van filamentdiameter te wisselen hoeft alleen de filamentgeleider te worden verwisseld en bij elke Titan worden zowel 3 mm als 1,75 mm versies geleverd. Om Titan als een bowden-extruder te gebruiken, steekt u gewoon een bowden-adapter in het lichaam in plaats van een hotend. Bowden-adapters voor 3 mm of 1,75 mm zijn verkrijgbaar als een goedkope optionele extra.

Snelheid
Extruders met hoge overbrengingsverhoudingen worstelen vaak met pittige intrekkingen en houden Volcano bij voor groot, snel printen. De uitgebalanceerde overbrengingsverhouding van Titan van 3:1 betekent dat je het hoofd kunt bieden aan snelle extrusie situaties zoals Volcano, en de lichtgewicht versnellings-set zorgt voor pittige intrekkingen. 

Resolutie
Extruders met directe aandrijving kunnen problemen hebben met het ‘pulseren’ van de stroom, omdat de lagere resolutie van de beweging van het filament ertoe leidt dat het filament in pulsen extruded wordt. Dit resulteert in een licht golvende oppervlakteafwerking en komt vooral voor bij het printen op lage laaghoogtes. Het gebruik van een 3:1-versnelling verdrievoudigt de resolutie van het systeem en zorgt voor soepel afdrukken op de laagste laaghoogtes, met behulp van de kleinste spuitmonden.

Elk materiaal
Een volledig geleid filament pad van extruder naar print betekent dat uw filament bij elke stap zorgvuldig wordt begeleid, waardoor een soepele reis naar de smeltzone wordt gegarandeerd. De geleider houdt het filament door de hele extruder vast, waardoor er geen openingen achterblijven en geen mogelijkheid voor knikken van flexibele filamenten.

De CNC-gefreesde, individueel gesneden filament-aandrijftanden zorgen voor grip op de meest gladde nylons.

Een combinatie van grip en koppel maakt extrusie mogelijk van zelfs de meest stroperige materialen zoals met metaal gevulde en met koolstof versterkte filamenten.

1,75 mm of 3 mm filament: Titan is compatibel met beide diameters van 3D-printfilament en kan gemakkelijk tussen de twee worden gewisseld.

De extruder heeft voldoende kracht voor zelfs de zwaarste, meest knoestige materialen die er zijn, materialen die ervoor zouden zorgen dat mindere extruders overslaan, slijpen of knikken.

Betrouwbaar en Herhaalbaar
Instelbare spanning maakt gebruik met alle momenteel beschikbare filamenten mogelijk. Bovendien kunt u met een meetlat voor de krachtindicator de spanning van de spanrol instellen op een bekend en herhaalbaar instelpunt. Dit betekent dat u Titan altijd kunt terugzetten op een bekende vrijloopkracht voor elk van uw filamenttypen, en instellingen voor filamenten kunnen worden gedeeld tussen Titan-gebruikers of zelfs worden geleverd door filamentfabrikanten.

Universeel en Aanpasbaar
Universeel aanpasbare NEMA17-montage - modulair, eenvoudig te monteren op de meest uiteenlopende printers en eenvoudig te ontwerpen montageoplossingen voor. Titan werkt voor alle configuraties van bowden, directe extrusie, 1,75 mm en 3 mm. Om van filamentdiameter te wisselen hoeft alleen de filamentgeleider te worden verwisseld en bij elke Titan worden zowel 3 mm als 1,75 mm versies geleverd. Om Titan als een bowden-extruder te gebruiken, steekt u gewoon een bowden-adapter in het lichaam in plaats van een hotend. Bowden-adapters voor 3 mm of 1,75 mm zijn verkrijgbaar als een goedkope optionele extra.

Makkelijke Extrusie = Makkelijk Onderhoud.
Titan is gegoten in lichtgewicht technische kunststoffen die de beste prestatie-gewichtsverhouding in zijn klasse bieden.

Titan is ontworpen met de duidelijke bedoeling om uw extrusie systeem * toegankelijk * te maken. De vorm van de tanden van het aandrijftandwiel zorgt ervoor dat het filament netjes van het tandwiel schilfert, en eventueel achtergebleven vuil kan zonder demontage worden weggeveegd, zelfs tijdens het afdrukken. Het gemakkelijk toegankelijke duimwiel maakt het gemakkelijk om filamenten handmatig te extruden, door te spoelen, te laden en te verwijderen. Titan kan gemakkelijk worden verwijderd met 1 inbussleutel in 1 minuut, alles valt uit elkaar en zet gemakkelijk en snel weer in elkaar.

Specificaties

sku TITANEXTRUDER3BOWDEN
gtin 8719345001055
mpn TITAN-EXT-ST-BA300
Extruder eigenschappen
Materiaal Geanodiseerd aluminium
HotEnd
Hot end type J Head
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm
Prijsstaffel
1 - 9: excl € 82,03 incl € 99,25
10 - 29: excl € 77,92 incl € 94,29
30 - : excl € 73,82 incl € 89,33
Groter aantal nodig? Neem contact op met Verkoopafdeling.

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld