Bondtech

Extruder Prusa I3 upgrade kit
MK2.5S / MK3S / MK3S+

  • Upgrade voor Prusa i3 MK2.5 / 3
  • 3: 1 gearing ratio
  • Professional SLS 3D geprint behuizing
Voorraad - NL: 9
€ 119,75  incl BTW Op voorraad
Slechts 9 beschikbaar, bestel nu!
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Upgrade uw Prusa i3 MK2.5 / 3 of clone met deze compact lichtgewicht dubbele aandrijvingsmotor van Bondtech, met 3:1 gearing voor extra power en kunsten.

Please note: Deze upgradekit bevat geen tandwielen (al geleverd door Prusa) en vereist extra onderdelen om te installeren (X-Carriage-set).

Upgrade Uw Extruder

Upgrade uw extruder naar een Bondtech Mini Geared met een hogere verhouding - 3: 1 - die zorgt voor extra duwkracht en hogere resolutie.

Print Sneller Of Met Hogere Kwaliteit

Gebruik een lichtgewicht extruder waarmee uw 3D-printer sneller kan printen of een betere oppervlaktekwaliteit kan bereiken.

Verminder 3D-Print Problemen

Verminder het risico van heat creep om verstoppingen te voorkomen en de extruse te verbeteren om slipping en vervorming te voorkomen die extrusieproblemen veroorzaken.

Upgradekit met geoptimaliseerd ontwerp

Dit is de Bondtech-upgrade van de nieuwste generatie voor de populaire Prusa I3 MK3S, met een geoptimaliseerd ontwerp dat is bereikt met de hulp van de gemeenschap.

Bondtech Extruder voor Prusa i3 MK2.5S & MK3S

Deze kit bevat alleen de benodigde onderdelen om uw huidige extruder om te zetten in ons eigen populaire ontwerp op basis van onze BMG (Bondtech Mini Geared) -extruder met een 3: 1 verhouding voor betere precisie en resolutie samen met geoptimaliseerde geometrie voor de koeling en professionele SLS 3D bedrukte behuizing.Het is ook compatibel met het MK2.5S-model.

Lichtgewicht BMG (Bondtech Mini Geared)

Met deze versie verlagen we ook het bewegende gewicht om ghosting en trillingen te verminderen of om de afdruksnelheid te verhogen. 15% gewichtsbesparing werd bereikt.

Product Main Features

Deze extruder upgrade is voor de Prusa i3 MK2.5S / MK3S. Belangrijkste kenmerken zijn:

  • Aangepast aan de nieuwe filamentsensor van Prusa;
  • Inclusief één BMT-extruder van Bondtech met een verhouding van 3: 1;
  • Geoptimaliseerde geometrie voor koeling;
  • Minder bewegend gewicht om trillingen en ghosting te verminderen;
  • Professionele SLS 3D-geprinte behuizing.

Problemen met 3D-prints oplossen

Het verbeterde behuizingsontwerp verbetert de koeling en vermindert problemen met oververhitting die alle metalen hotends hebben bij het afdrukken met PLA. Deze kleine verbetering voorkomt veel verstoppingen. De verhoogde duwkracht zal het slippen, versnipperen en vervormen van de gloeidraad drastisch verminderen, waardoor de meeste gangbare problemen met 3D-printen van de filament worden voorkomen, die beginnen met under and over extrusie.

De Firmware updaten

Om deze upgrade in de MK2.5S / MK3S te gebruiken, moeten de E-stappen en Z_Max worden bijgewerkt. Bekijk de nieuwste versie van de firmware in de documentatie.

Community verbetering

Dit is een co-ontwikkelingswerk met geweldige jongens in de Prusa-gemeenschap zoals Chris Warkocki, Grégorie Saunier (Bear Upgrades), Olof Ogland, Erik Bjorgan, Josh Jones, Kyle Wiehe, Marc Evertz, Matt Harrison, Ocie Ward, Sando Bendig, Vecko Kojchevski (Vecko Extruder), Steven Mölby en Yuri Delia hebben uitstekende feedback en suggesties gegeven voor het ontwikkelen van de "perfecte" extruderopstelling voor de Prusa-serie printer. Er is veel werk in dit project gestopt en we hebben geprobeerd naar alle ingangen te luisteren om een oplossing te vinden die het best bij de Prusa I3 MK3S past.

Documentatie

Specificaties

sku BTPRUSAMK3S
gtin 7350011410651
mpn EXT-KIT-68

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld