Bondtech

Extruder Prusa I3 upgrade kit
MK2.5S / MK3S / MK3S+

€ 119,75  incl BTW
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 12
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Upgrade uw Prusa i3 MK2.5 / 3 of clone met deze compact lichtgewicht dubbele aandrijvingsmotor van Bondtech, met 3:1 gearing voor extra power en kunsten.

Let op: deze upgradekit bevat geen versnellingen (reeds geleverd door Prusa) en vereist extra onderdelen om te installeren (X-Carriage Kit).

Upgrade uw extruder

Upgrade uw extruder naar een Bondtech Mini Geared met een hogere overbrengingsverhouding – 3:1 – die zorgt voor extra duwkracht en hogere resolutie.

Print sneller of met een hogere kwaliteit

Gebruik een lichtgewicht extruder waarmee uw 3D-printer sneller kan printen of een betere oppervlaktekwaliteit kan bereiken.

Verminder problemen met 3D-printen

Verlaag het risico op warmtekruip om verstoppingen te voorkomen en verbeter de filamenttoevoer om uitglijden en vervorming te voorkomen die onder- en over-extrusieproblemen veroorzaken.

Upgradekit met geoptimaliseerd ontwerp

Dit is de nieuwste generatie Bondtech-upgrade voor de populaire Prusa I3 MK3S, met een geoptimaliseerd ontwerp dat is bereikt met de hulp van de community.

Bondtech-extruder voor Prusa i3 MK2.5S & MK3S

Deze kit bevat alleen de benodigde onderdelen om uw huidige extruder om te bouwen naar ons eigen populaire ontwerp op basis van onze BMG (Bondtech Mini Geared) extruder met 3:1 overbrengingsverhouding voor betere precisie en resolutie samen met geoptimaliseerde geometrie voor de koellichaamkoeling en professionele SLS 3D bedrukte behuizing.
Het is ook compatibel met het MK2.5S-model .

Lichtgewicht BMG (Bondtech Mini Geared)

Met deze versie verlagen we ook het bewegende gewicht om ghosting en trillingen te verminderen of om de printsnelheid te verhogen. Er werd 15% gewichtsbesparing gerealiseerd.

Hoofdkenmerken van het product

Deze extruder-upgradekit is voor de Prusa i3 MK2.5S / MK3S. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Aangepast aan de nieuwe filamentsensor van Prusa;
  • Bevat een Bondtech's BMG-extruder met een overbrengingsverhouding van 3:1;
  • Geoptimaliseerde geometrie voor koellichaamkoeling;
  • Minder bewegend gewicht om trillingen en nevenbeelden te verminderen;
  • Professionele SLS 3D geprinte behuizing.

Problemen met 3D-printen aanpakken

Het verbeterde ontwerp van de behuizing verbetert de koeling en vermindert problemen met het kruipen van warmte die alle metalen hotends hebben bij het printen met PLA. Deze kleine verbetering voorkomt veel verstoppingen.
De verhoogde duwkracht zal het uitglijden, versnipperen en vervormen van het filament drastisch verminderen, waardoor de meeste veelvoorkomende problemen bij het 3D-printen van filament worden vermeden die beginnen met onder- en overextrusie.


De firmware bijwerken

Om deze upgrade in de MK2.5S / MK3S te gebruiken, moeten de E-steps en Z_Max worden bijgewerkt. Bekijk de nieuwste versie van de firmware in de documentatie.

Betrokkenheid van de gemeenschap

Dit is een co-ontwikkelingswerk met geweldige jongens in de Prusa-gemeenschap zoals Chris Warkocki, Grégorie Saunier (Bear Upgrades), Olof Ogland, Erik Bjorgan, Josh Jones, Kyle Wiehe, Marc Evertz, Matt Harrison, Ocie Ward, Sando Bendig, Vecko Kojchevski (Vecko Extruder), Steven Mölby en Yuri Delia die uitstekende feedback en suggesties hebben gegeven voor het ontwikkelen van de "perfecte" extruderopstelling voor de printer uit de Prusa-serie. Er is veel werk in dit project gestoken en we hebben geprobeerd naar alle input te luisteren om een oplossing te vinden die het beste past bij de Prusa I3 MK3S.

  • Upgrade voor Prusa i3 MK2.5 / 3
  • 3: 1 gearing ratio
  • Professional SLS 3D geprint behuizing

Documentatie

Specificaties

sku BTPRUSAMK3S
gtin 7350011410651
mpn EXT-KIT-68

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld