Bondtech

BondTech Prusa MK2.5 - MK3 Upgrade kit

  • Prusa MK2.5 / MK33 upgrade kit
  • 3: 1 Gear ratio
Voorraad - NL: 5
€ 111,95  incl BTW Op voorraad
Slechts 5 beschikbaar, bestel nu!
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Upgrade uw Prusa MK2.5 / 3 met deze compacte, lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving, met 3: 1 versnelling voor extra vermogen en prestaties.

Deze extruder upgrade is voor de Prusa MK2.5 of Prusa MK3 waar je al de Bondtech Drivegears hebt. Deze kit bevat de nodige onderdelen om te upgraden naar Bondtech hun nieuw ontworpen extruder met een 3:1 gear verhouding voor betere percisie en resolutie samen met geoptimaliseerde geometry voor de heatsing cooling en veel meer andere coole features. Het verlaagt ook het bewegende gewicht om ghosting en trillingen te verminderen. Dit is een co-ontwikkelingswerk met geweldige jongens in de Prusa-gemeenschap zoals Chris Warkocki, Grégorie Saunier (Bear Upgrades), Olof Ogland, Erik Bjorgan, Josh Jones, Kyle Wiehe, Marc Evertz, Matt Harrison, Ocie Ward, Sando Bendig, Vecko Kojchevski (Vecko Extruder), Steven Mölby die uitstekende feedback en suggesties hebben gegeven voor het ontwikkelen van de "perfecte" extruderinstallatie voor de Prusa-serie printer. Er is veel werk besteed aan dit project en we hebben geprobeerd naar alle ingangen te luisteren om een oplossing te vinden die op een Prusa I3 MK2, MK2S, MK2.5 en MK3 kan worden gemonteerd. De extruderonderdelen zijn niet geoptimaliseerd voor FDM-prints maar voor SLS-prints die we gebruiken om de behuizingsonderdelen in polyamide 12 te produceren voor maximale precisie en sterkte. Deze set wordt geleverd met deze 25 mm pancake stepper met een torque van 18 Ncm voor een lichtgewicht maar krachtige extrusie en een nieuwe stappenkabel voor het aansluiten van de motor. De originele gedeeltelijke koelventilator 50 × 15 radiale ventilator wordt in deze opstelling gebruikt en is niet inbegrepen. De originele 40x40x10 bodyventilator wordt in deze opstelling gebruikt en is niet inbegrepen. Voor een effectievere HotEnd-koeling raden we een ventilator met hoge druk aan, zoals Sunons MF40100V1-1000U-G99 of vergelijkbaar. De originele filamentsensorafdekking wordt gebruikt en is niet inbegrepen. Deze extruder past op de standaard MK2.5 / MK3-body en ook op andere populaire ontwerpen zoals Vecko, Zaribo en Bear. Bekijk de gids voor beschikbare X-Carriage hier: De E-stappen moeten worden bijgewerkt naar 415 voor MK2, MK2s en MK2.5 en is eenvoudig te doen door dit g-codebestand te downloaden, op de SD-kaart te plaatsen en te selecteren om het bestand te printen esteps.gcode wat de stappen instellen en op te slaan. Voor MK3 moet het 830 zijn omdat het 32 bit microstepping gebruikt, gebruik dit bestand in plaats daarvan. Gewichtsreductie is 121 g, van 387 g als standaardinstelling in vergelijking met 266 g voor deze configuratie (Extruder, motor)

Specificaties

sku BTPRUSAMK3
gtin 7350011410941
Bedrijfsspanning 12 V
Hot end type Prusa
Filament diameter 1.75 mm

Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Copyright 2009 - 2022 | ReprapWorld