Bondtech

QR 1.75mm (Standaard)

Complete cold-end, including stepper motor
  • Hoogwaardig cold-end met stappenmotor
  • Filamentdiameter: 1,75 mm
  • Type: standaard
Voorraad - NL: 7
€ 156,50  incl BTW Op voorraad
Slechts 7 beschikbaar, bestel nu!
Bevestigingswijze
Filament diameter
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Complete cold-end, including stepper motor. 5:1 geared extruder for high-powered filament extrusion. The Bondtech QR Universal extruder gives you the markets highest performance, precision and reliability. Together with our proven and highly celebrated Dual-Drive technology you can expect problem free material feeding. This is the 1.75mm standard version, which comes with a PC2510 Cable and is a great upgrade for your 3D-printer!

De QR-extruder is een universele oplossing die geschikt is voor zowel bowden als direct aangedreven toepassingen. De behuizingsonderdelen zijn professioneel SLS bedrukt in nylon voor maximale sterkte en precisie.

De Bondtech QR maakt gebruik van een Nema17-stappenmotor met een geïntegreerde vlakreductiemotor met een verhouding van 5: 1 samen met nauwkeurige cnc-bewerkte gecoatte stalen aandrijfwielen om u een compacte krachtpatser te geven voor al uw toepassingen. Of u nu prints met een hoge resolutie met kleine spuitopeningen of high-flow prints met grote spuitopeningen nodig heeft, de geoptimaliseerde overbrengingsverhouding in combinatie met onze toonaangevende aandrijvingen biedt ongeëvenaarde duwkracht en bliksemsnelle retracties in een lichtgewicht en compact pakket.

Bondtech Dual-Drive
De unieke Dual-Drive-technologie van Bondtech zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder angst voor schuren of wegglijden in zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Gebruikers van Bondtech over de hele wereld zullen bevestigen dat zelfs in prints met duizenden intrekkingen onze extruders foutloos werken, met ongeëvenaarde precisie en nul schade of degradatie aan het filament.

Multi-materiaal vermogen
De QR-extruder voedt al het materiaal met een hoge betrouwbaarheid, van gladde nylon en zachte TPU / TPE-filamenten tot zeer stijve en soms broze, met koolstof gevulde, zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 of 2,85 / 3,00 mm, maar is getest om de prestaties van filament met een brede spreidingsdiameter voor hoge betrouwbaarheid te garanderen, ongeacht de tolerantie van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen die de kansen op filamentfout verminderen, wanneer de hotend een verhoogde tegendruk ervaart of zeer flexibele filamenten worden gebruikt.

Regelbare spanning
Met de duimschroefspanner kan de gebruiker de door de aandrijftandwielen uitgeoefende druk fijnafstellen op de gloeidraad. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te passen aan uw voorkeuren en te optimaliseren voor het soort materiaal dat u gebruikt.

Quick-release
Om materiaalwijzigingen in een handomdraai te kunnen uitvoeren, activeert u eenvoudig de Quick-Release hendel om de spanning te verminderen en trekt u het te veranderen materiaal uit de extruder, houdt u het geactiveerd en plaatst u het nieuwe materiaal.

Aanvoerrichting
De QR voedt materiaal met gelijke kracht in beide richtingen, zodat het flexibel is als het gaat om het in uw toepassing te integreren.

Ontwerp met meerdere applicaties
Deze extruder kan worden gebruikt in een Bowden of directe setups en geeft u de flexibiliteit om te kiezen wat het beste werkt voor uw toepassing. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde hotend-retentiemethode die compatibel is met de E3D-V6-hotends of anderen die de GrooveMount-standaard gebruiken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts drie bouten.
Wat zit er in de doos?

  • BondTech QR
  • 700 mm stappenmotor kabel (standaard 2510 connector)

Documentatie

Specificaties

sku BTQR175MM
gtin 7350011410019
mpn EXT_UNI_175
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Normaal
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld