Bondtech

QR 1.75mm (Standaard)

Compleet cold-end, inclusief stappenmotor
€ 156,50  incl BTW
van € 156,50
Zelfde werkdag verzonden!
Bevestigingswijze
Filament diameter
Voorraad - NL: 10
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Complete cold-end, including stepper motor. 5:1 geared extruder for high-powered filament extrusion. The Bondtech QR Universal extruder gives you the markets highest performance, precision and reliability. Together with our proven and highly celebrated Dual-Drive technology you can expect problem free material feeding. This is the 1.75mm standard version, which comes with a PC2510 Cable and is a great upgrade for your 3D-printer!

De QR-extruder is een universele oplossing die geschikt is voor zowel bowden- als direct aangedreven toepassingen. De onderdelen van de behuizing zijn professioneel SLS-geprint in nylon voor maximale sterkte en precisie.

De Bondtech QR maakt gebruik van een Nema17 stappenmotor met een geïntegreerde vlakke tandwielreductor met een verhouding van 5:1, samen met nauwkeurig cnc-gefreesde gehard stalen aandrijftandwielen om u een compacte krachtpatser te geven voor al uw toepassingen. Of u nu prints met een hoge resolutie met kleine nozzles of high-flow prints met grote nozzles nodig hebt, de geoptimaliseerde overbrengingsverhouding in combinatie met onze toonaangevende aandrijftandwielen biedt ongeëvenaarde duwkracht en razendsnelle retracties in een lichtgewicht en compact pakket.

Bondtech dubbele aandrijving
De unieke Dual-Drive-technologie van Bondtech zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder bang te hoeven zijn voor schuren of wegglijden, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Bondtech-gebruikers over de hele wereld zullen bevestigen dat onze extruders zelfs bij afdrukken met duizenden intrekkingen foutloos presteren, met een ongeëvenaarde precisie en zonder schade of degradatie van het filament.

Multi-materiaal vermogen
De QR-extruder voert al het materiaal met hoge betrouwbaarheid aan, van gladde nylons en zachte TPU/TPE-filamenten tot zeer stijve en soms broze, met koolstof gevulde zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 of 2,85/3,00 mm, maar is getest om de prestaties van filament met een brede spreidingsdiameter te garanderen voor hoge betrouwbaarheid, ongeacht de tolerantie van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen, waardoor de kans op verkeerd ingevoerde filamenten wordt verkleind wanneer de hotend verhoogde tegendruk ervaart of zeer flexibele filamenten worden gebruikt.

Instelbare spanning
Met de duimschroefspanner kan de gebruiker de druk die door de aandrijftandwielen op het filament wordt uitgeoefend, nauwkeurig afstellen. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te passen aan uw voorkeuren en te optimaliseren voor het type materiaal dat u gebruikt.

Snelle release
Om materiaalwissels in een handomdraai te kunnen doen, activeert u gewoon de Quick-Release-hendel om de spanning los te laten en het te verwisselen materiaal uit de extruder te trekken, geactiveerd te houden en het nieuwe materiaal in te brengen.

Voer richting
De QR voert materiaal met gelijke kracht in beide richtingen aan, dus het is flexibel als het gaat om integratie in uw toepassing.

Ontwerp voor meerdere toepassingen
Deze extruder kan worden gebruikt in een Bowden- of directe opstelling en geeft u de flexibiliteit om te kiezen wat het beste werkt voor uw toepassing. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde hotend-retentiemethode die compatibel is met de E3D-V6-hotends of andere die de GrooveMount-standaard gebruiken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts drie bouten.

Wat zit er in de doos?

  • BondTech QR
  • 700 mm stappenmotorkabel (standaard 2510 connector)

  • Hoogwaardig cold-end met stappenmotor
  • Filamentdiameter: 1,75 mm
  • Type: standaard

Documentatie

Specificaties

sku BTQR175MM
gtin 7350011410019
mpn EXT_UNI_175
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Normaal
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld