Bondtech

BMG Extruder 1.75mm
Mosquito editie (Standaard)

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving,
€ 86,95  incl BTW
Slechts 8 beschikbaar, bestel nu!
Voorraad - NL: 8
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving, met 3:1 versnelling voor extra vermogen en prestaties. Ontworpen voor kleine krachtige 1.75mm hotend. De Bondtech BMG-M-extruder combineert hoge prestaties en resolutie met een laag gewicht. Samen met onze bewezen en zeer gevierde Dual-Drive-technologie kunt u probleemloze materiaalinvoer verwachten. De Mosquito wordt apart verkocht.

Bondtech dubbele aandrijving
Onze unieke Dual-Drive-technologie zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder angst voor slijpen of slippen, zelfs in de meest omstandigheden. Gebruikers van Bondtech over de hele wereld zullen bevestigen dat zelfs in prints met duizenden intrekkingen onze extruders foutloos werken, met ongeëvenaarde precisie en nul schade aan degradatie aan het filament.

Multimateriaal vermogen
Onze BMG-extruder bestaat uit al het materiaal met een hoge betrouwbaarheid, van gladde nylon en zachte TPU / TPE-filamenten tot zeer gedetailleerde en soms broze, met koolstof gevulde, zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 mm, maar is getest om de prestaties van filamenten van 1,5 mm tot 2,0 mm te garanderen, wat een hoge betrouwbaarheid, betrouwbare betrouwbaarheid van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen die de kans op filamentfouten verminderen, wanneer de hotend een verhoogde tegendruk van zeer flexibele filamenten kan worden gebruikt.

Regelbare spanning
Met de duimschroefsleutel kan de gebruiker de door de aandrijftandwielen uitgeoefende druk fijn afstellen op de filament. Dit geeft u de mogelijkheid om aan uw voorkeuren te passen en te optimaliseren voor het soort materiaal dat u gebruikt.

Snelle release
Om materiaalwijzigingen in een handomdraai te kunnen uitvoeren, activeert u eenvoudig de Quick-Release-hendel om de spanning te verminderen en trekt u het te veranderen materiaal uit de extruder, houdt u het geactiveerd en plaatst u het nieuwe materiaal.

Geoptimaliseerd ontwerp
Deze extruder is beperkt voor de Mosquito / Mosquito Magnum-hotends met een krachtig koppelvergrendelingssysteem om de interface zeer sterk te maken en het wisselen van spuitdoppen een fluitje van een cent te maken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts twee bouten.

Flexibele bevestigingsmogelijkheden
We hebben een standaard montagebeugel ontworpen, CNC-gefreesd in 3 mm aluminium voor maximale stabiliteit. Zie hieronder voor veilige bevestigingsonderdelen.

De extruder past op elke Nema17 stappenmotor met een standaard 5 mm as. Selecteer een van onderstaande opties voor instelbare stappenmotoren of gebruik uw eigen motor.

Deze extruder wordt zonder motor verkocht.

Gewicht zonder motor: 75 g
E-step waarde: 415

  • Hoge-kwaliteit cold end voor de compacte Mosquito hotend
  • Filament diameter: 1.75mm
  • Type: Mosquito edition

Specificaties

sku BTBMGM
gtin 7350011410378
mpn BMGM
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Normaal
Extra info Mosquito edition
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld