Bondtech

BMG Exruder 1.75mm (Standaard)

Compact Low-weight dual drive extruder
  • Hoogwaardige SLS-geprinte cold end
  • Filamentdiameter: 1,75
  • Type: standaard
Voorraad - NL: 25
€ 86,95  incl BTW Op voorraad
Zelfde werkdag verzonden!
Bevestigingswijze
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament|Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament
Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving, met 3: 1 versnelling voor extra vermogen en prestaties. Universeel compatibel met 1,75 mm filament. De Bondtech BMG-extruder combineert hoge prestaties en resolutie met een laag gewicht. Samen met onze bewezen en zeer gevierde Dual-Drive-technologie kunt u probleemloze materiaalinvoer verwachten.

De BMG werkt zowel in bowden als direct aangedreven toepassingen. Ingebouwde fitting voor de E3D hotend en past op nema17 stappenmotoren. De behuizingsonderdelen zijn professioneel SLS bedrukt in nylon voor maximale sterkte en precisie.

Bondtech Dual-Drive
Onze unieke Dual-Drive-technologie zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder angst voor slijpen of slippen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Gebruikers van Bondtech over de hele wereld zullen bevestigen dat zelfs in prints met duizenden intrekkingen onze extruders foutloos werken, met ongeëvenaarde precisie en nul schade of degradatie aan het filament.

Multi-materiaal vermogen
Onze BMG-extruder voedt al het materiaal met een hoge betrouwbaarheid, van gladde nylon en zachte TPU / TPE-filamenten tot zeer stijve en soms broze, met koolstof gevulde, zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 mm, maar is getest om prestaties van filamenten van 1,5 mm tot 2,0 mm te garanderen, wat een hoge betrouwbaarheid garandeert, ongeacht de tolerantie van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen die de kansen op filamentfout verminderen, wanneer de hotend een verhoogde tegendruk ervaart of zeer flexibele filamenten worden gebruikt.

Regelbare spanning
Met de duimschroefspanner kan de gebruiker de door de aandrijftandwielen uitgeoefende druk fijnafstellen op de gloeidraad. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te passen aan uw voorkeuren en te optimaliseren voor het soort materiaal dat u gebruikt.

Quick-release
Om materiaalwijzigingen in een handomdraai te kunnen uitvoeren, activeert u eenvoudig de Quick-Release hendel om de spanning te verminderen en trekt u het te veranderen materiaal uit de extruder, houdt u het geactiveerd en plaatst u het nieuwe materiaal.

Ontwerp met meerdere applicaties
Deze extruder kan worden gebruikt in een Bowden of directe setups en geeft u de flexibiliteit om te kiezen wat het beste werkt voor uw toepassing. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde hotend-retentiemethode die compatibel is met de E3D-V6-hotends of anderen die de GrooveMount-standaard gebruiken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts twee bouten.

Flexibele bevestigingsmogelijkheden
We hebben een standaard montagebeugel ontworpen, zowel in CNC als als een 3D-printbaar onderdeel dat u gratis kunt downloaden uit ons stl-archief. Onze standaard mount is CNC-gefreesd in 3 mm aluminium voor maximale stabiliteit. Zie hieronder voor beschikbare mounts.

De extruder past op elke Nema17 stappenmotor met een standaard 5 mm as. Selecteer een van onderstaande opties voor geschikte stappenmotoren of gebruik uw eigen motor.

Deze extruder wordt zonder motor verkocht.

Gewicht zonder motor: 75 g
E-step waarde: 415

Documentatie

Specificaties

sku BTBMG
gtin 7350011410309
mpn EXT-BMG
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Normaal
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld