Bondtech

BMG Exruder 1.75mm (Gespiegeld)

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving
€ 86,95  incl BTW
Slechts 7 beschikbaar, bestel nu!
Bevestigingswijze
Voorraad - NL: 7
Anderen kochten ook:
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
REAL Filament
Hoge kwaliteit PLA filament Zwart 1.75 mm / 1 kg
Beste keus PLA filament voor de beste resultaten
€ 29,95
Superlube (7ml)
Superlube (7ml)
Perfect voor de lubricatie van lagers en lineaire schuifregelaars
€ 7,50

Productbeschrijving

Compacte lichtgewicht extruder met dubbele aandrijving, met 3: 1 versnelling voor extra vermogen en prestaties. Universeel compatibel met 1,75 mm filament. De Bondtech BMG-extruder combineert hoge prestaties en resolutie met een laag gewicht. Samen met onze bewezen en zeer gevierde Dual-Drive-technologie kunt u probleemloze materiaalinvoer verwachten.

De BMG werkt in zowel bowden- als direct aangedreven toepassingen. Ingebouwde fitting voor de E3D hotend en geschikt voor nema17 stappenmotoren. De onderdelen van de behuizing zijn professioneel SLS-geprint in nylon voor maximale sterkte en precisie.

Bondtech dubbele aandrijving
Onze unieke Dual-Drive-technologie zorgt voor een ononderbroken materiaalstroom zonder bang te hoeven zijn voor schuren of wegglijden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Bondtech-gebruikers over de hele wereld zullen bevestigen dat onze extruders zelfs bij prints met duizenden intrekkingen foutloos presteren, met een ongeëvenaarde precisie en zonder schade of degradatie van het filament.

Multi-materiaal vermogen
Onze BMG-extruder voert al het materiaal met hoge betrouwbaarheid aan, van gladde nylons en zachte TPU/TPE-filamenten tot zeer stijve en soms broze, met koolstof gevulde zeer sterke materialen. De extruder is ontworpen voor filamenten van 1,75 mm, maar is getest om de prestaties van filamenten van 1,5 mm tot 2,0 mm te garanderen, waardoor een hoge betrouwbaarheid mogelijk is, ongeacht de tolerantie van het gebruikte filament. Het filamentpad wordt volledig door het extruderlichaam geleid en de behuizing handhaaft nauwe toleranties voor de aandrijftandwielen, waardoor de kans op verkeerd ingevoerde filamenten wordt verkleind wanneer de hotend verhoogde tegendruk ervaart of zeer flexibele filamenten worden gebruikt.

Instelbare spanning
Met de duimschroefspanner kan de gebruiker de druk die door de aandrijftandwielen op het filament wordt uitgeoefend, nauwkeurig afstellen. Dit geeft u de mogelijkheid om aan te passen aan uw voorkeuren en te optimaliseren voor het type materiaal dat u gebruikt.

Snelle release
Om materiaalwissels in een handomdraai te kunnen uitvoeren, activeert u gewoon de Quick-Release-hendel om de spanning los te laten en het te verwisselen materiaal uit de extruder te trekken, geactiveerd te houden en het nieuwe materiaal in te brengen.

Ontwerp voor meerdere toepassingen
Deze extruder kan worden gebruikt in een Bowden- of directe opstelling en geeft u de flexibiliteit om te kiezen wat het beste werkt voor uw toepassing. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde hotend-retentiemethode die compatibel is met de E3D-V6-hotends of andere die de GrooveMount-standaard gebruiken. Het monteren van uw hotend is eenvoudig, veilig en wiebelvrij door middel van slechts twee bouten.

Flexibele montagemogelijkheden
We hebben een standaard montagebeugel ontworpen, zowel in CNC als als 3D printbaar onderdeel dat je gratis kunt downloaden uit ons stl-archief. Onze standaardsteun is CNC-gefreesd in 3 mm aluminium voor maximale stabiliteit. Zie hieronder voor beschikbare steunen.

De extruder past op elke Nema17 stappenmotor met een standaard 5 mm as. Selecteer voor geschikte stappenmotoren een van de onderstaande of gebruik uw eigen motor.

Deze extruder wordt verkocht zonder motor.

Gewicht zonder motor: 75 g
E-stapwaarde: 415

  • Hoogwaardige SLS-geprinte cold end
  • Filamentdiameter: 1,75
  • Type: gespiegeld

Documentatie

Specificaties

sku BTBMGMIRR
gtin 7350011410347
mpn EXT-BMG-LH
Extruder eigenschappen
Bevestigingswijze Gespiegeld
Ondersteund filament
Filament diameter 1.75 mm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld