Elektronica voor 3D-printing en CNC machines

Deze sectie bevat alle producten die te maken hebben met de elektronica voor RepRap 3D-printers. Dit is een eerder uitgebreide sectie met verschillende alternatieve oplossingen. Daarom heeft u misschien hulp nodig bij het vinden van de juiste elektronica. Afhankelijk van uw 3D-printer, heeft u misschien elektronica met een hogere specificatie nodig dan de 'standaard' RepRap elektronica. De rest van deze tekst zal u helpen met basisbeslissingen te nemen in verband met de elektronica. 

Uw 3D-printer heeft een soort van controller elektronica nodig namelijk 'het hart'. Dit elektronica bord bevat een soort software dat firmware heet. Deze firmware stuurt de printer aan. Hij zal bijvoorbeeld de commando's van de printer omzetten naar effectieve bewegingen. We hebben momenteel vier verschillende elektronicaborden beschikbaar: Minitronics, Megatronics, Ultratronics en RAMPS. De eerste drie borden zijn ontworpen en ontwikkeld door RepRapWorld. RAMPS op zijn beurt is ontworpen door de gemeenschap en wordt wijd gebruikt. Ook al is dit een goed product voor zijn tijd, wij beschouwen RAMPS niet geschikt voor de nieuwe 3D-printers en raden één van de alternatieve borden aan. Elke elektronica heeft zijn eigen voor en nadelen. U kan meer lezen over hun functionaliteit op de elektronica vergelijkpagina.

Andere elektronica die uw 3D-printer nodig heeft die in deze lijst zijn opgenomen zijn: eindstops, voedingen, stappenmotoren, enz. Zie elke subcategorie voor meer info. 

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
45.000+ tevreden klanten

4.3 sterren op Google

Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Contact

RepRapWorld B.V.
Klopperman 7
2292JE Wateringen
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31

Copyright 2009 - 2021 | ReprapWorld B.V.