Installeren van Arduino 1.8.5

In dit artikel bespreken we hoe u Arduino installeert en hoe u de RepRapWorld borden aan de software linkt zodat u uw firmware kan uploaden. De eerste step is om latest Arduino version te downloaden. Afhankelijk van uw besturingssysteem, kunnen de installatiestappen verschillen maar over het algemeen hoeft u het gedownloade bestand uitvoeren en van daaruit Arduino opstarten. Wees er zeker van dat u toegang heeft tot de COM poorten (Windows) en ttyUSB/ttyACMX apparaten op Linux en Mac. Wanneer u Arduino opgestart heeft, zal er een leeg venster openen. .

OM het RepRapWorld elektronica bord toe te voegen, ga naar:

Bestand > Voorkeuren. 

De Arduino instellingen zullen verschijnen. Zoek naar Additional Boards Manager URL en geef https://github.com/brupje/arduino-board-index/raw/master/package_rrw_index.json in. Druk op OK om het venster te sluiten. 

Ga daarna naar:

Tools > Board > Board Manager 

Het Board Manager Venster zal openen. Geef 'reprapworld' in in de zoekbalk. Twee onderdelen komen tevoorschijn, de AVR compatibele borden (i.e. Megatronics) en SAM compatibele borden (i.e. Ultratronics). Selecteer de gewenste optie en druk in 'installeren'. Het gewenste component zal geïnstalleerd worden voor u, dit kan enkele minuten duren. 

U kan nu het RepRapWorld bord selecteren in het Boards Menu.

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld