De stroombron instellen voor Megatronics 3

Megatronics v3 heeft drie stroomcircuits: één voor de verwarmingselementen, stappenmotoren, ventilatoren, etc; één voor het verwarmd bed en een 5V logisch circuit om de microprocessor te voeden. Volgens de fabrieksinstellingen, is het 5V circuit gevoed vanuit USB zodat wanneer u een USB aansluit, de LEDs aan zullen schakelen. Indien u uw printer afzonderlijk wilt gebruiken, is er geen USB verbinden dus moet u overschakelen op de voeding. Megatronics kan met alles tussen 12 en 24V gevoed worden. Het bord zal alles transformeren naar 5V, u hoeft alleen de voeding in te stellen. Dit is gedaan met een JP5V jumper die zich naast de USB poort bevindt. 

Zoals op de afbeelding te zien is heeft de jumper drie pinnen: 1 - I (nput) - 2, wanneer 1-I overbrugd zijn, zal de gebruiker 12-24V zien terwijl de USB wordt gebruikt wanneer I-2 overbrugd is. 

 

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
45.000+ tevreden klanten

4.3 sterren op Google

Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Contact

RepRapWorld B.V.
Klopperman 7
2292JE Wateringen
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31

Copyright 2009 - 2021 | ReprapWorld B.V.