Koop 3D-printer elektronica in NL

Ontdek onze sectie elektronica, gewijd aan alle elektronica en componenten voor uw 3D-printer en CNC-machine. Ons grote assortiment is ideaal voor een doe-het-zelf 3D-printerproject en biedt veel upgrademogelijkheden, handige add-ons en meer!


Stappenmotoren

In ons assortiment zit een groot aantal stappenmotoren voor zowel 3D-printers als CNC machines. De meest printers gebruiken NEMA17 motoren waar het vooral belangrijk is dat u het juiste koppel kiest. Behalve de NEMA23 motoren, werken al onze normalen Pololu motoren perfect. Voor de NEMA23 stappenmotor, raden we  SDTB6600 of  SL2690A aan. 

 


Controller borden

Ontdek controllerborden van RepRapWorld. Een besturingskaart wordt vaak het hart of de ruggengraat van een machine genoemd. Hier wordt alles met elkaar verbonden en leiden alle componenten terug naar het moederbord. Bekijk onze selectie premium moederborden voor een soepele werking.


Small components

Vind eenvoudig elektronische componenten voor uw 3D-printer. In ons grote assortiment vindt u een scala aan opties en oplossingen voor uw 3D-printer en CNC-machine. Bekijk de elektronische componenten die nuttig zijn voor het vervangen van onderdelen en upgrades.


Ventilators en koeling


Bekabeling

Alles om de elektronica in uw 3D-printer met elkaar te verbinden. Dit gedeelte bevat kant-en-klare bedrading, bedrading per meter, stekkers en kabelbinding. Bekijk de verschillende onderliggende categorieën voor hun specifieke inhoud.


Brands


Elektronica voor 3D-printers en CNC-machines

Laat uw 3D-printer of CNC machine soepel en efficiënt werken met de elektronica van RepRapWorld. We bieden een groot aantal elektronische componenten en oplossingen voor alle toepassingen. Elektronische componenten brengen de mechanische onderdelen van uw 3D-printer tot leven. Onderdelen zoals de versnellingen aandrijven worden elektronisch gestuurd om het filament door te duwen en de lagers zorgt ervoor dat de beweging van uw as altijd wordt geleid. Desalniettemin bieden we reserveonderdelen en extra's.

Navigeer eenvoudig door de pagina om de elementen te vinden die berekende beweging en precisie van de mechanische kenmerken van een machine garanderen. Of u nu uw CNC-machine repareert of besluit dat uw DIY 3D-printerpakket nieuwe wijzigingen nodig heeft voor die nieuwste 3D-ideeën, wij hebben de componenten beschikbaar. Alle elektronica in deze collectie is uniek met hun eigen voordelen. Als je aan het twijfelen bent over welke elektronica het beste bij je past, kijk dan eens naar de Vergelijkingspagina voor 3D-elektronica. Ontdek onze elektronische subcategorieën hierboven voor meer specifieke informatie.

Heeft u vragen over 3D-printer elektronica? Laat het ons weten via onze klantenservice .

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld