Vind de Beste 3D-printer voor 2023

Vind de beste 3D-printers voor jou, aanbevolen door de 3D-printerexperts. Op deze pagina staan de aanbevolen 3D-printers voor 2023, handig gegroepeerd zodat je gemakkelijk de 3D-printer kunt vinden waarnaar je op zoek was.

Beste FDM 3D-printer

Op zoek naar de beste en nieuwste FDM 3D-printer? Bekijk dan de vele 3D-printermodellen in ons assortiment, direct uit voorraad leverbaar in de NL. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste 3D-printer of de snelste: wij hebben de beste 3D-printer voor je uitgezocht!

FDM 3D-printer met de beste prijs

Meer info

Creality Ender-3 V2 
De Creality Ender-3 3D-printer is al een tijdje verkrijgbaar, maar is nog steeds de populairste 3D-printer in ons assortiment. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook vanwege de geweldige mix van functies en beschikbare upgrades. De Ender-3 v2 heeft de Ender-3 vervangen en bevat nieuwere elektronica, gebruiksvriendelijke riemspanners en een grafisch LCD-scherm. Het bouwvolume van 220 x 220 x 250 mm is redelijk voor de gemiddelde gebruiker en de 3D-printer heeft slechts een kleine montage in een paar eenvoudige stappen voor gebruik. Bekijk meer op de  Ender-3 V2 3D-printer

Als u op zoek bent naar een meer up-to-date versie, kunt u ook de Ender-3 v2 Neo bekijken

Beste 3D-printer om te beginnen met 3D-printen

 
Meer info

Creality Ender-3 Neo 
Voor mensen die enthousiast zijn om 3D-printen te ervaren, zal de Creality Ender-3 Neo je helpen met een goede start. Goed geprijsd, net iets boven de Ender-3 V2, het heeft veel functies die je een voorsprong geven. De Ender-3 Neo wordt geleverd met het nieuwe CR-touch auto bed leveling-systeem, waarmee u de printer automatisch kunt kalibreren. Het heeft een glazen bedoppervlak, elektronica van de volgende generatie en print zeer stil.  U kunt de meest gangbare soorten filament printen, waaronder PLA en PETG, maar de printer is beperkt als het gaat om ABS en TPU, omdat deze geen behuizing heeft en het bowden-systeem niet geschikt is voor flexibele filamenten. Dus als je het bouwformaat van 220 x 220 x 250 mm goed vindt en alleen regulier filament wilt gebruiken, is dit een geweldige keuze om te beginnen met het leren van 3D-printen.

Als je flexibele filamenten moet printen, is het de moeite waard om de Ender-3 S1 pro te bekijken, omdat deze een direct-drive systeem heeft. Voor wat meer ruimte kun je ook the Ender-3 S1 Plus bekijken

De grootste 3D-printer

 
Meer info

Creality CR-6 Max 
Voor grote 3D-printers is betrouwbaarheid zelfs nog belangrijker, aangezien het verspillen van de dagen van 3D-printen op zijn zachtst gezegd zeer teleurstellend is. De Creality CR-6 Max 3D-printer heeft een ruim 400 x 400 mm glazen bouwoppervlak voor grote afdrukken en wordt geleverd met automatische bednivellering voor de perfecte eerste laag. De filament-out-sensor helpt u te beschermen tegen mislukte prints door de machine te pauzeren wanneer filament moet worden vervangen, terwijl het nieuwe hotend-ontwerp nog betrouwbaarder is voor langere prints. Dus als je op zoek bent naar een groot bouwvolume, raden we de Creality CR-6 Max aan.

Als u op zoek bent naar nog groter, terwijl een ouder model deCR-10 Max een enorm bouwvolume van 450 x 450 x 470 mm heeft.

De snelste 3D-printer

 
Meer info

Creality Ender-5 S1 
Natuurlijk wordt de hoogste snelheid het best bereikt met Resin 3D-printers, maar als u een groter volume nodig heeft, is Creality Ender-5 S1 3D-printer een betere keuze. Voor een FDM is de bouwgrootte gemiddeld, het stevige frame en de nieuwe Sprite-extruder zorgen voor enorme snelheden. De automatische bednivellering en hotend op hoge temperatuur (300°C) zijn ook geweldige functies die betrouwbaar 3D-printen met meer materialen mogelijk maken. 

Als je een groter bouwvolume nodig hebt, is de Ender-7 3D-printer ook een goede optie. Hoewel het een ouder model is met een minder goed presterende extruder, kan het eenvoudig worden geüpgraded om de prestaties van de Ender-5 S1 te evenaren.

De beste 3D-printer voor het printen van meerdere materialen

 
Meer info

KyWoo3D Tycoon IDEX 
Op zoek naar de beste 3D-printer om met verschillende kleuren te printen of om gebruik te kunnen maken van ondersteunend materiaal? Dan raden we de KyWoo3D Tycoon IDEX aan, die niet alleen een machine met twee koppen is, maar ook onafhankelijk bewegende extruders (IDEX) heeft. Bouw betrouwbaar en voor een geweldige prijs heeft het minder bekende merk KyWoo3D een geweldige 3D-printer geleverd met automatische bednivellering en een bovengemiddeld bouwvolume van 260x300x350 mm. De KyeWoo3D Tycoon IDEX 3D-printer heeft een intuïtieve gebruikersinterface en ondersteunt filamenten tot 260 °C.

Als u op zoek bent naar een gesloten IDEX-machine, wilt u misschien de FlashForge Creator 3 Pro bekijken, terwijl de Creality 3D CR X Pro een uitstekende keuze is als u alleen een dubbele kop nodig heeft.

De beste 3D-printer voor het printen van geavanceerde materialen

 
Meer info

FlashForge Creator 3 Pro 
Als u op zoek bent naar een printer die betrouwbaar geavanceerdere materialen bij een hogere temperatuur kan printen, dan is de FlashForge Creator 3 Pro een uitstekende keuze. De hot-end kan temperaturen tot 320°C bereiken, waardoor PC en nylon kunnen worden bedrukt, terwijl de behuizing en max. 120°C bouwplatform maakt het ook mogelijk om ABS en ASA te printen. Het wordt geleverd met het Smart leveling-systeem en ondersteunt ook meerdere materialen met het dual extruder (IDEX) -systeem.

Een beetje betaalbaarder is de Creality CR-5 Pro H High-temperature version, maar ABS en ASA zullen moeilijker te printen zijn vanwege de grotere onverwarmde kamer.

De beste 3D-printer voor scholen

 
Meer info

Zaxe X3 
Voor scholen en onderwijs is veiligheid een belangrijker factor, daarom wordt een gesloten 3D-printer zoals de Zaxe X3 aanbevolen. Het kan zowel geavanceerde materialen zoals ABS en ASA als de reguliere materialen printen. De 3D-printer wordt geleverd met automatische bednivellering en heeft een gebruiksvriendelijke interface, zodat minder technisch onderlegde studenten en docenten hem ook kunnen bedienen.

Als prijs belangrijker is en 3D-printen geen geavanceerdere materialen vereist, kunt u de FlashForge Adventurer 3 Wifi bekijken

Beste hars 3D printer

We hebben een breed assortiment aan Resin 3D-printers voor elke use-case, direct uit voorraad in NL . Als je op zoek bent naar de beste Resin 3D-printer, kijk dan hier. Voor mensen die nog niet bekend zijn met 3D-printen en mensen die op zoek zijn naar een betere 3D-printer, hebben we het beste model voor je geselecteerd.

Hars 3D-printer met de beste prijs

 
Meer info

Elegoo Mars 2 Pro 
Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar de Elegoo Mars 2 Pro Resin 3D-printer heeft ook een LCD-scherm met hoge resolutie voor snel 3D-printen met 3D resin. De machine werkt met een verscheidenheid aan UV-harsen die verschillende  duidelijke voordelen zoals flexibiliteit of stevigheid. De machine wordt geleverd met software en is klaar voor gebruik in de doos. Voor het gemak kunt u een Anycubic 3D Wash & Cure 2.0 overwegen om uw 3D-afdrukken veilig schoon te maken en uit te harden.

Beste hars 3D-printer om te beginnen met 3D-printen

 
Meer info

Elegoo Mars 3 
Nieuw bij 3D-printen met hars of 3D-printen in het algemeen? Dan is de Elegoo Mars 3 3D-printer met de Elegoo Mercury Curing Machine een prima aanrader. Voor een Resin 3D-printer is de machine gemiddeld gebouwd met zijn 14,3x8,9x17,5 cm en net iets groter dan de Mars 2 Pro, maar dankzij de grotere resolutie kun je de fijnste details printen, vandaar dat de Elegoo Mars 3 van grote waarde is voor geld. 

Als alternatief kunt u voor ongeveer dezelfde prijs een groter bouwvolume van  18x16.3x10.2cm met de Anycubic 3D Photon M3, maar de resolutie is hetzelfde, daarom is de dots-per-inch (DPI) lager dan de Mars 3. Dit resulteert in minder details in het 3D-geprinte model.

Beste keuze hars 3D-printer

 
More info

Elegoo Saturnus 2 
Als je gewoon een geweldige Resin 3D-printer nodig hebt die voor de meeste doeleinden geschikt is, dan is de Elegoo Saturn 2 8K een goede keuze! De Saturn 2 heeft een ruim bouwvolume van 21,9 x 12,3 x 25 cm met een LCD-scherm met een resolutie van 7680 x 4320 om fijne details op hoge snelheid af te drukken. Als aanvulling op de 3D-printervaring heeft de Saturn 2 koolstoffilters om ongewenste geuren en gifstoffen uit de lucht te verwijderen. Een bijpassend was- en uithardstation is de Mercury XS Bundle

De grootste Resin 3D-printer

 
Meer info

Elegoo Jupiter 6K LCD-scherm 
Met het bouwvolume van een gemiddelde FDM 3D-printer is de Elegoo Jupiter 6K LCD een groot beest. Het enorme volume vereist ook automatische harsbelading, die de Elegoo Jupiter natuurlijk heeft. Voor de veiligheid wordt de 3D-printer geleverd met een actieve koolstoffilter en een 12,8-inch 6K LCD-scherm om snel hoogwaardige modellen af te drukken. Met een grote hars-3D-printer zoals de Jupiter heb je natuurlijk ook een grotere Wash and cure station nodig.

Met een groter oppervlak, maar minder bouwhoogte, is de Anycubic 3D Photon M3 Max ook een geweldige deelnemer in deze categorie, hoewel de resolutie iets minder indrukwekkend is dan de Jupiter.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld