eSun

Hard-Stevig Resin LCD
Grijs / 1000 g

Verbeterde resin met exceptionele sterkte voor medische toepassingen
€ 51,99  incl BTW
van € 51,99
Zelfde werkdag verzonden!
Voorraad - NL: 11

Productbeschrijving

Beleef hoge resolutie 3D-printen met eSun's hard-tough LCD resin voor LCD resin 3D-printers. De harde LCD-Resin is vervaardigd om extreme hardheid en taaiheid bij te dragen aan geprinte onderdelen. De Resin heeft vergelijkbare eigenschappen als ABS-filament, met een vergelijkbaar oppervlaktegevoel

Maak 3D-modellen met uw Resin LCD 3D-printer op een hoog detailniveau met verbeterde kracht. In tegenstelling tot gewone Resinen, is deze Resin gespecialiseerd voor mechanische toepassingen en ideaal voor het printen van onderdelen met een hoge oppervlaktehardheid die niet breken tijdens stress of herhaalde hoge belastingen. Dit is handig voor onderdelen zoals gereedschappen, gadgets en behuizingen.

eSun's harde LCD-Resin moet na uitharden in een uithardingskamer nadat het is gespoeld in IPA-vloeistof. Deze laatste twee stappen zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat uw geprinte object zich gedraagt en volledig de beoogde definitieve harde eigenschappen krijgt. Bewaar je Resin in een donkere ruimte, uit de buurt van licht.

  • Goede slijtvastheid
  • Hoge mechanische sterkte
  • Grote slagvastheid
  • Uitstekende schokbestendigheid

Specificaties

sku EHTRLCDGR1000
gtin 6922572279117
mpn HARDTOUGHRESIN-H
Dimensies
Net. Gewicht 1000 g
Hars eigenschappen
Specialteit

Beschreven voor welk doel de hars is geoptimaliseerd.

Hard-Stevig Resin
Kleur Grijs
Type LCD
Stijfheid 81D
UV Golflengte 395-405 nm

home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld