PLA filament van Real filament voor uw 3D-Printer

We verkopen alleen 1.75 PLA filament van de hoogste kwaliteit, in verschillende kleuren van erkende merken. Alleen het beste filament levert geweldige resultaten op in uw 3D-printer. Bekijk ook onze specials, zoals Satin en Flex PLA filament. Deze zijn alleen in onze winkel te krijgen!

1.75 mm PLA is het meest gebruikte 3D-printer filament waarmee het makkelijkst te printen is. Het is een perfect filament voor beginners op 3D-printgebied. PLA is gemaakt van organische materialen en is biologisch afbreekbaar, waardoor het één van de meest milieuvriendelijke beschikbare thermoplastics is. In neutrale vorm is PLA halfdoorschijnend met een bruine kleur en kunt u er op ongeveer 200 graden mee printen. Na het printen is het materiaal brosser dan andere filamenten, waardoor het breekt i.pv. buigt wanneer er druk op wordt uitgeoefend.

Waarom ReprapWorld?
  • Zelfde werkdag verzonden!
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
45.000+ tevreden klanten

4.3 sterren op Google

Betaal veilig met


Over ReprapWorld
ReprapWorld

RepRapWorld is de nummer één webshop voor al uw reprap benodigdheden voor uw 3D printer. We hebben een grote collectie 3D-printer onderdelen, van onze beroemde elektronica lijnen tot filament van onze eigen productie. En dit alles aan een zeer scherpe prijs!

Contact

RepRapWorld B.V.
Klopperman 7
2292JE Wateringen
The Netherlands

Email: info@reprapworld.com
Tel: +31 (0) 85 - 009 15 31

Copyright 2009 - 2021 | ReprapWorld B.V.