Koop NinjaTek filament in NL

Ontdek flexibiliteit als nooit tevoren met het 3D-filament van NinjaTek. We hebben geavanceerd filament geselecteerd met unieke materiaaleigenschappen voor de beste 3D-onderdelen.


Over NinjaTek-filament

NinjaTek is een innovatief filamentmerk dat een reeks flexibele filamentmaterialen heeft gecreëerd met gespecialiseerde functies en attributen. NinjaTek is een merk van Fenner Drives, een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in productie. Door het succes van NinjaTek filament zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van flexibel filament. Ze zijn experts op dit gebied en creëren op TPE gebaseerd flexibel 3D-filament met verschillende graden van elasticiteit, treksterkte, slijtvastheid en meer. Het 3D-filament in deze selectie kan zowel voor industriële doeleinden als voor unieke alledaagse functies worden gebruikt. Gebruik een 3D-printer met een extrusiesysteem met directe aandrijving om uw 3D-filament van NinjaTek succesvol te printen.

Cheetah 3D-filament

Het Cheetah flexible 3D filament is een semi-flexibel TPE filament dat oersterk is maar toch zachte buigbare delen print. Het 3D-filament heeft een shore-hardheid van 95A, is relatief eenvoudig te printen en kan tegen een stootje. Dit ongelooflijk duurzame filament van NinjaTek print het beste bij temperaturen tussen 230°C - 250°C met een verwarmd bedtemperatuur ingesteld tussen 20°C - 50°C.

NinjaFlex 3D-filament

Ninjaflex van NinjaTek is een hoogwaardig TPE-filament met een shore-hardheid van 85A. Het materiaal heeft daarom een hoge elasticiteit en slijtvastheid en kan worden gebruikt om telefoonhoesjes en pakkingen af te drukken. Het printtemperatuurbereik voor NinjaFlex is 230°C-250°C met een verwarmd bedtemperatuur tussen 20°C-50°C.

Printtips voor NinjaTek filament

Printen met flexibel filamentmateriaal kan soms lastig zijn. Het flexibele filament kan materialen zijn die vergelijkbaar zijn met elastiekjes tot rubberen banden. Ze hebben allemaal verschillende toepassingen en zullen de mogelijkheden van een 3D-onderdeel versterken. Omdat alle 3D-printers verschillen, raden we aan om de printinstructies van de fabrikant van het filament te volgen, samen met wat testen in het temperatuurbereik en met de instellingen van de snijmachine. Met software als Simplify3D kun je veel factoren aanpassen in geavanceerde instellingen. Zorg ervoor dat er geen vocht in je NinjaTek-filament komt, aangezien flexibel filament de neiging heeft om zeer snel vocht op te nemen. Gebruik droogkast om je filament droog en in de beste conditie te houden. De hechting van de eerste laag is dan het meest cruciaal. Een glazen bouwplaat met 3DLAC volstaat en garandeert een geweldige hechting voor flexibele 3D-filamentmaterialen.

Kijk uit naar meer NinjaTek-filament dat binnenkort naar deze collectie komt!

Wilt u meer informatie over NinjaTek filament? Contact onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld