Koop eSun filament in NL

Graag presenteren wij ons grote assortiment 3D filament van eSun. Ontdek het gebruiksvriendelijke filament met meerdere kleuren en materiaalopties.


Over eSun

Shenzhen eSun Industrial CO., Ltd is een Chinese fabrikant van 3D-filament die werd opgericht in 2002. Als een van de grootste filamentmerken ter wereld wordt hun filament gebruikt voor prototyping en ontwerp in industrieën zoals kunst en cultuur, onderwijs en de medische wereld. Het merk filament is ook een populaire keuze voor liefhebbers van 3D-printen voor het maken van modellen tegen de beste prijs. eSun richt zich op onderzoek en ontwikkeling en komt met nieuwe soorten filamentmateriaal met unieke functies en mogelijkheden. Ontdek onze selectie eSun-filament voor een bevredigende printervaring.

eSun filament kenmerken

Het 3D-filament van eSun wordt omarmd vanwege de vele ontwerp- en gebruiksmogelijkheden die het met zich meebrengt. De beschikbare filamentmaterialen bieden dankzij de grote keuze een oplossing voor elk 3D-project. Printen met filament door eSun zorgt voor betrouwbare en consistent mooie prints voor een geweldige prijs. Het bedrijf maakt standaard PLA-filament bekend om zijn goede adhesie-eigenschappen of hun populaire PETG-filament dat een favoriet bij de consument is geworden. Volg de afdrukinstructies die bij het filament worden geleverd voor het beste afdrukresultaat. Bewaar je filament op een koele en droge plaats om de kwaliteit van het filament te behouden.

Speciaal eSun-filament

We willen graag enkele speciale filamenten van eSun uitlichten, zoals eSun's eFlex TPE-filamentmateriaal met een hoge flexibiliteit en chemische weerstand. Bekijk eSun's eLastic filament wat ook een TPE filament is met extreme flexibiliteit. Een ander interessant filamentmateriaal is eMate van eSun. Het is een PCL-filament dat kan worden geprint tussen de lage temperaturen 80°C-100°C, ideaal voor de meeste 3D-printers. eMate-filament is biologisch afbreekbaar en kan opnieuw worden gevormd wanneer het in warm water wordt geplaatst.

Heeft u vragen over het 3D filament van eSun? Gelieve contact onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld