Koop RepRapWorld’s Filament Specials in NL

Ontdek RepRapWorld's assortiment filament specials. Hieronder hebben we de filament specials gegroepeerd op functie. Van weerbestendig filament tot reinigingsfilament, wij bieden het filament voor elke toepassing. Met deze collectie bent u altijd voorbereid op uw volgende druksessie!


Filamentspecials van RepRapWorld

Ontdek onze collectie speciale filamenten om u meerdere oplossingen te bieden. Een 3D-printer is het best uitgerust met geschikt filament voor het project. Het selecteren van het juiste filament heeft invloed op de eigenschappen en prestaties van een 3D-model en de mate waarin ze hun beoogde gebruik vervullen. Het onderhouden en schoonmaken van uw 3D-printer is van cruciaal belang om nette, schone prints te maken. Lees over de filamentspecials die het verschil maken.

Flexibel filament

Vind meerdere graden van flexibiliteit en buigzaamheid in onze sectie met flexibele filamenten. We bieden flexibel en semi-flexibel filament zoals TPE en TPU in verschillende shore-hardheidsbereiken. Al onze flexibele filamenten bieden oplossingen voor een reeks flexibele toepassingen. Houd er rekening mee dat het grootste deel van het flexibele filament het beste kan worden bedrukt met het direct drive extrusiesysteem.

Weerbestendig filament

Bekijk onze outdoor collectie met de materialen die het beste bestand zijn tegen chemische invloeden van buitenaf. Deze filamentmaterialen zijn zeer duurzaam en worden niet aangetast door UV-licht, waardoor ze na het printen hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. Vind materialen voor gebruik buitenshuis, zoals ASA-filament en PETG-filament.

Grote spoelen

Je hoeft je niet meer te beperken tot de standaard spoelmaten als je nu kunt beschikken over grote spoelen van 3 kg en 5 kg filament. Print continu met onze grote spoelen, ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je voldoende hoogwaardig filament hebt. Ontdek efficiënt printen met grote filamentspoelen met Echt filament.

Oplosbare filamenten

Onze sectie oplosbaar filament is gewijd aan hoogwaardig ondersteuningsfilament dat uw 3D-model verstevigt. Hier hebben we PVA-filament, een ondersteuningsfilament dat meestal wordt gebruikt voor PLA-filament dat zal uiteenvallen in warm water. In deze selectie hebben we ook een ander ondersteuningsfilament, bekend als HIPS-filament, oplosbaar in d'limoneen. Bovendien bieden we vele varianten van PVA om een uitstekende hechting te garanderen met het materiaal dat wordt gebruikt om het 3D-model te printen.

Filament reinigen

Gebruik ons reinigingsfilament om uw 3D-printer effectief te onderhouden. Voorkom verstopte nozzles en houd je hotend in de beste conditie met ons reinigingsfilament dat verkrijgbaar is in de standaard diametermaten van 1,75 mm en 2,85 mm.

Thuis extrusie

Gebruik compatibele pelletmaterialen en extrudeer ze met onze pelletfilament-extruder. Dit is een geweldige doe-het-zelf en kosteneffectieve manier om thuis je eigen 3D-filament te maken. Bekijk onze geassembleerde en niet-gemonteerde pellet-extruderkit. Dit is een leuke en betaalbare manier om je eigen filament te maken. We hebben een geassembleerde en ongemonteerde versie.

Voordeelpakketten

Onze PLA-Starterskit biedt PLA-filament in 8 verschillende kleuren. Dit is een ideale kit om mee aan de slag te gaan, of een handige kit om te hebben zodat je altijd uitgerust bent. Het PLA-filament van Real Filament is organisch en biologisch afbreekbaar en print consistent hoogwaardige modellen.

Bestel vandaag nog de Filament Specials

Alle Filament Specials kunnen snel besteld worden via ons NL magazijn. Plaats je bestelling en ontvang deze dezelfde werkdag nog!

 

Wilt u meer informatie over onze 3D filament specials? Contact onze klantenservice, wij adviseren u graag!

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld