Koop 3D filament

Vind een verscheidenheid aan 3D-filament voor al uw 3D-printprojecten. We hebben de beste selectie van hoogwaardige 3D filament materialen, top 3D filament merken en specials. Er zijn veel soorten 3D-filament met hun eigen unieke voordelen en vereisten waarmee rekening moet worden gehouden . In deze sectie hebben we al het 3D-filament dat we te bieden hebben op een rijtje gezet en een aantal dingen uitgesplitst waarmee u rekening moet houden bij het kopen van het 3D-filament voor u.

Sprays Behuizingen Magnetische Vellen 3D pennen


Materialen

RepRapWorld heeft een grote keuze aan 3D-filamentmaterialen. In deze sectie vindt u 3D-filamenttypes voor elke soort 3D-printtoepassing. Kies het 3D-materiaal dat het beste past bij uw printactiviteiten. Ons NL magazijn staat klaar voor uw bestelling en biedt een snelle levering. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, wordt je bestelling dezelfde werkdag verzonden!


Merken

Wij bieden het beste filament voor je 3D prints van verschillende merken. Ons NL magazijn is gevuld met een reeks 3D-filamenttypes en -materialen die klaar staan voor levering. Bekijk de 3D filament merken, allemaal met hun eigen unieke kenmerken en specialiteiten.


Filament Specials

Ontdek RepRapWorld's assortiment filament specials. Hieronder hebben we de filament specials gegroepeerd op functie. Van weerbestendig filament tot reinigingsfilament, wij bieden het filament voor elke toepassing. Met deze collectie bent u altijd voorbereid op uw volgende druksessie!


Granulaat

Ontdek de collectie 3D-pellets van RepRapWorld. We hebben 3D pellets van verschillende merken in meerdere kleuren, materialen en kwaliteit. Gebruik het linkermenu om eenvoudig uw voorkeuren te selecteren.


3D-filament selecteren
 

Een 3D-filament is de thermoplastische draad die door een 3D-printer wordt gebruikt om 3D-modellen uit te printen. Het 3D-filament is de sleutel voor het gebruik van de 3D-modellen die u gaat maken. Tijdens het 3D-filamentselectieproces zijn de 3D-filamentgrootte, het 3D-filamentmateriaal, het 3D-filamentmerk en het spoelgewicht enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden. Controleer voordat u 3D-filament koopt altijd of uw 3D-printer compatibel is met het materiaal!

Als we u kunnen helpen, doe dan Neem contact met ons op voor directe ondersteuning.


Veelgestelde vragen

Welke 3D filament werkt met een 3D-printer?

Alle 3D-printers kunnen PLA-filament gebruiken. 3D-printers met een verwarmd bed en een hot-end die temperaturen boven de 250 graden celcius kunnen halen, kunnen 3D-filament zoals ABS, PETG en ASA printen, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn. Lees meer over de eigenschappen van 3D-filamenten op onzeInformatie over 3D-filamenten pagina.

Welke 3D filament materialen zijn er?

De 3D filament materialen die er zijn zijn PLA, PETG, ABS, TPU, PET, PETT, NYLON, PVA, HIPS, TPE, Nylon, Hout, ASA, PLA Metaal, PMMA, FPE, PP, POM en PEI. Het meest gebruikte 3D filament is PLA, PETG en ABS. Verschillend materiaal zal verschillende 3D-uitkomsten opleveren. Ontdek meer van de 3D-printen experts op RepRapWorld!

Wat is het verschil tussen 3D-filamenten?

Het verschil tussen 3D-filamenten is hun chemische samenstelling die hen verschillende eigenschappen geeft. Elk type 3D-filament heeft zijn eigen voor- en nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Vind het volledige overzicht van alle 3D-filamenttypes, specificaties en eigenschappen hier op RepRapWorld, in onze gids voor 3D-printerfilament.

Wat is het meest populaire 3D-filament in 2023?

Het meest gebruikte 3D filament is PLA. Dit komt door de hoge sterkte en gemiddelde duurzaamheid. PLA is het gemakkelijkste 3D-filament om te gebruiken bij het printen van een 3D-model. PLA heeft ook minimale vervorming, wat de kans op een mislukte afdruk vermindert.

Wat is het beste materiaal voor en 3D-printen van miniaturen?

Het beste materiaal om te gebruiken voor het printen van miniaturen is PLA. Dit geeft uw miniatuur 3D-model veel detail bij gebruik van een FDM-printer. Met een SLA-printer kan het hoogste detail worden afgedrukt. Lees meer op RepRapWorld

Hoe lang gaat 3D-filament mee?

3D filament heeft geen houdbaarheidsdatum. Factoren die hier vooral invloed op hebben, zijn de omstandigheden waarin u besluit uw 3D-filament op te bergen. Als u uw 3D-filament een tijdje niet gaat gebruiken, is het raadzaam om onze SUNLU droogbox te gebruiken om uw 3D-filament te bewaren. in de beste staat.

Hoeveel 3D filament heb ik nodig?

  • De hoeveelheid 3D-filament is afhankelijk van de grootte van het 3D-model waarvan u het afdrukt.
  • Infill-instellingen - hoe massief of hol een model is, heeft invloed op de hoeveelheid die u nodig heeft.
  • Steunstructuur. Een slicer-software zoals Cura geeft je een indicatie van de 3D-filamentlengte die nodig is voor je print. Lees meer op onze site over het verwisselen van 3D-filament tijdens je print.

Kun je je eigen filament maken?

Het is zeker mogelijk om zelf 3D filament te maken. Om je eigen 3D filament te maken heb je plastic pellets en een pellet filament extruder nodig. Met dit apparaat kun je plastic pellets smelten tot 3D-filament. Het 3D filament komt er in lange strengen uit en dient na afkoeling om een spoel gewikkeld te worden. De pellet filament extruder is te vinden in de pelletsectie hierboven.

Waarom ReprapWorld?
  • Bestellingen dezelfde werkdag verzonden
  • 3.000+ producten in ons assortiment
  • Meer dan 45.000 tevreden klanten in meer dan 40 landen
  • Veilig betalen met diverse betalingsopties
  • Professionele technische ondersteuning (meer dan 10 jaar 3D ervaring)
Betaal veilig met


home
Copyright 2009 - 2023 | ReprapWorld